Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 9. december 2013

Penge? Altid noget, man mangler!

Casper har fødselsdag på søndag, og vi er blevet inviteret med. Jeg har (af åbenlyse årsager) meldt afbud, men har tilskyndet René at ringe og sige at han gerne vil komme. Winnie kommer. Men som René siger, behøver han jo ikke at snakke med hende; han kan jo bare hilse høfligt, hvis hun hilser på ham. Der behøver ikke at foregå en samtale imellem dem. Han vil ikke ødelægge Caspers fødselsdag fordi Winnie er med. Det er en fin holdning.

Det er lidt som om dagen er forsvundet. Jeg har ikke lavet noget, og alligevel har dagen været så kort, og jeg kan huske at jeg stod op, Birgitte var her, pakkeposten kom og jeg vaskede hår. Det er det, jeg husker fra i dag. Vildt. Der er jo foregået meget mere i dag. Men hvad? Jeg har ikke engang sovet eller noget?

I morgen kommer ejendomsmesteren for at se på vores lejlighed ang. fugt- og fyringsproblemer. Derfor skal jeg, når jeg kommer hjem fra fysioterapien, virkelig se at få vasket op! Der skal se pænt ud, når han kommer. Han har ikke været her siden vi flyttede ind, så han skal ikke få et indtryk af at vi er svin. Det er nok mest mig, men jeg skal nok få ordnet tingene. Lige nu kan jeg ikke, men det kan jeg nok i morgen.

For pokker, jeg har ondt på røven! Mine balder føles bare som om jeg er blevet banket med et bat i flere timer! De her stole er elendige, når man skal sidde i flere timer på dem! Ej, okay; det er spisestuestole, og jeg har kun forladt dem for at se "Kick-Ass" og ordne Renés fødder, samt for at vaske hår - og enkelte småting. 

Men min pakke til "jul for voksne" er kommet i dag. Det er bare lidt alternativt ragelse, ikke en decideret julegave, som man ellers kender dem. Det her er bare små gaver. Den ene kostede endda kun 19 kroner. Jeg ved bare, at mine forældre og min farmor køber noget til mig, så jeg kan ligeså godt have noget parat, selvom vi ikke er på gaver. De har allerede bedt mig om en ønskeliste. Jeg har ønsket mig ting, jeg bruger i forvejen, men er ved at løbe tør for: Clinique Clarifying Lotion nr. 2, 200ml  til 185 kroner, samt Clinique Liquid Soap Oily Skin, 200ml til 185 kroner. Derudover har jeg selvfølgelig fundet på noget andet, i tilfælde af, at de ikke har råd til de 2 ting; jeg ønsker mig en tørshampoo af mærket Tigi "Tigi Rockaholic Dirty Secrets Dry Shampo", 300ml til 149 kroner og en krøllecreme, "Tigi Beadhed Foxy Curls Cream", 200ml til 139 kroner. Så kan de selv vælge - det er også nemmere for dem :) 

Men jeg ved sgu ikke helt med det dér fysio i morgen... Jeg ved ikke, om jeg kan komme derned i morgen. Jeg ved det ikke før jeg står op og kommer i gang, det er klart. Jeg vil virkelig gerne derned. Jeg har ting, jeg skal snakke med Pia om (fysioterapeuten). Hvis det er lige så slemt i morgen, som det er nu... Så kommer jeg ikke afsted. Jeg har lyst til at græde alene ved tanken - som tingene ser ud lige nu. Det gør så latterligt ondt, og jeg føler mig som jordens største svagpisser og tudemarie fordi jeg whiner konstant og har gjort det i over 2 måneder. Jeg er træt af mig selv.

Jeg glæder mig dog til i morgen, når min mor lige hurtigt kigger forbi for at hente gaverne til Iben og Mads. Så er det i hvert fald ordnet, så skal vi have fat i Renés søster ang. hendes unger, og høre om hun hjælper, eller om vi skal se at komme i gang med at søge internettet tyndt for ting, der for længst er udsolgte, fordi de IGEN kommer med en ønskeliste WAAAY to late. Ej. Vi satser på, at Camilla gerne vil hjælpe - hun plejer at være sød, hvad det angår. Men René skal altså se at komme ud af starthullerne. Jeg må lige hive fat i ham i morgen. Jeg lægger en seddel på mit keybord inden jeg går i seng.
 
Jeg har bestilt en Mayland minispiralkalender i dag, den samme slags, som jeg bruger hvert år, og en billig kuglepen, der kan passe til. Jeg har også bestilt et læs dagligvarer for næsten 1.000 kroner til levering på fredag. Vi mangler som sagt 900 kroner til julegaver, og Casper, som har fødselsdag på fredag. Så er der 2xfrisør, og når alt dette er trukket fra vores nuværende indestående, har vi 2.229 kroner at leve for resten af december. De er jo så taget ud fra opsparingen, som går i nul ved nytår (ca.). Men så er der fandeme også shoppet igennem i denne måned! Man kan godt mærke, at der er røget penge af opsparingen! Jeg har købt gaver for 600 kroner, René har købt ting til os for 600 kroner, plus 200 kroner PC spil (på STEAM). Så der er blevet flået i pengepungen. Til januar slutter festen.
Men nu er klokken kvart over 23, og jeg burde faktisk nok tage lidt hul på køkkenet. Bare for at vise lidt kampgejst, så René ikke skal stå med det hele helt selv. Han laver jo en masse hver dag, så jeg kan godt ordne køkkenet - det er i øvrigt også min pligt ;)

Sov godt, alle jer kære læsere, som rent faktisk gad at læse helt hertil. Jeg takker jer for interessen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar