Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 31. december 2013

Anti-døds planten

Jeg stod op klokken 7:20, og jeg tog de første penicillinpiller klokken 7:30. Hvad indebærer det? Det indebærer, at jeg først må spise klokken 8:30. Yay! Det er nemlig om 5 minutter! Awesome! Så kan jeg sidde og spise morgenmad mens jeg skriver :P

Min svigermor, den dejlige kvinde, kommer om lidt, blandt andet for at  tjekke om der er gået dyr i vores anti-døds plante, og om vi kan gøre noget ved det, hvis der er. Anti-døds planten er en plante, vi har haft i 3 år, og som har været ved at dø 3 gange. Den har været så udhungret efter vand at den stort set har ligget hen i vindueskarmen. Det er en speciel plante. Meget, meget speciel. Ingen har set noget lignende. Alle kommenterer det, når de dukker op.



Sidste år havde den en kæmpe kuppel af blade. Den var stor og flot og vinteren 2012/2013 havde den mørkegrønne blade. Men så begyndte bladene at falde af. Nu er de begyndt at vokse ud igen. Det er en sukkulent. Det er det, der er så mærkeligt. Der er aldrig nogen, der har set en sådan sukkulent. Jeg har søgt internettet efter en lignende sukkulent for at finde en måde at behandle planten på.

Det er virkelig en mærkelig plante. Men svigeren har talt. Der er ingen dyr. Den lever i bedste velgående! Den er i gang med sin helingsproces.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes at det ligner en opstammet stuebirk! :)

    SvarSlet
  2. Den ligner i hvert fald ikke en sukkulent :)

    SvarSlet