Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 20. december 2013

Glæder mig!

Jeg har kramper. Klokken er 8:55. Jeg skal gå ca. 11: 40. Mon de er ovre der? Det kan man da håbe! Jeg satser på det, for jeg vil virkelig gerne klippes i dag. Jeg stod op for 1 time siden, og jeg har stadig ikke fået noget at drikke. Jeg kan ikke holde på glasset. Birgitte kommer i dag. Hvis det er hende. Jeg havde ondt i såret i går. René sagde, at det havde væsket lidt (igennem plastret).

Jeg har næsten færdiggjort mit Himmler-projekt. Jeg skal til at vælge næste projekt. Jeg vælger nok Albert Speer eller Joseph Goebbels. Måske noget helt andet end netop mændene omkring Hitler, men det er meget rart at få færdiggjort mit samlede projekt før jeg rykker videre til noget nyt. Jeg skal, efter Himmler, have skrevet om Göring, Goebbels, Heydrich, Speer og evt. Sauckel. Jeg er ikke sikker på, hvordan sidstnævnte havde et forhold til Hitler. Det undersøger jeg hen ad vejen.

Jeg glæder mig sådan til frisøren! Og der skal jeg hen right about now. Hæ! Jeg smider et billede ind, når jeg kommer hjem :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar