Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 20. december 2013

Jeg har glemt Frisium!

Jeg har ikke rigtig fået skrevet en skid i dag. Jeg er i gang med at studere. Jeg holder pause med 2. Verdenskrig og mændene omkring Hitler. Lige nu koncentrerer jeg mig om Karla Leanne Homolka. Ganske spændende, faktisk :)

Men klokken er næsten 23, og jeg er ved at være sulten? Det er sært. Jeg plejer ikke at spise på denne tid. Jeg er bare så supersulten, at min mave rumler. Jeg bliver nødt til at spise noget, og jo tættere jeg kommer på sengetid, jo værre.

Jeg kan slet, slet ikke beskrive hvor sexet René er med den frisure, han har fået. Jeg mener; han var sexet før. Men nu er det jo helt vildt, jeg kan slet ikke lade være med at smile når han kommer gående imod mig. Jeg elsker bare det hår. Det er simpelthen så... Wauw!

For nu lige at vende tilbage til det dér med hår (hehe), så skal jeg jo se at få smurt det dér mousse i, som jeg skal bruge mod eksem. Jeg har været i bad og har vasket mit hår, ladet det luftøre og puttet lidt ganske almindelig, billig mousse fra Kiwi i, og det er blevet meget pænere end da jeg kom hjem fra frisøren. Billedet i bloggen før denne, er taget da jeg kom hjem med 3 forskellige produkter i håret. Alt det er jo slet ikke noget, jeg orker. Eller har råd til. Eller har hovedbund til. Men det er en dejlig frisure, selvom jeg lige skal vænne mig til, at der ikke er noget hår. Hehe.

Jeg har i øvrigt opdaget, at jeg slet ikke har taget Frisium i denne uge. Yikes. Det er nok derfor, jeg har haft kramper... Jeg får dem jo epilepsi. Jeg må, i morgen, hellere tage en, og igen søndag... Jeg skal jo sådan set temmelig tidligt afsted på mandag. Jeg skal til Køge hospital. På ortopædisk. Jeg skal røntgenfotograferes og så ned og snakke bagefter. Det er en vigtig samtale. Jeg er ret overbevist om, at jeg ikke kommer afsted. Jeg har derfor 2 muligheder. Jeg kan gå ekstremt tidligt i seng søndag aften og stå ekstremt tidligt op, f.eks. ved 4-5 tiden, så jeg kan sidde og lige få lov til at "krampe af". Eller jeg kan, som det allerførste mandag morgen, ringe til hospitalet og melde afbud. Det minder mig i øvrigt om, at vi sgu da skulle have afmeldt sygeplejersken på mandag?! Hvorfor har vi ikke gjort det?

Nu er det sgu snart midnat... Tiden går lynhurtigt. Jeg kommer lige i tanke om, at jeg måske har lavet en bommert... :S Mon jeg har skrevet om de dér tingester, som jeg har pakket ind for René? Hmm... Jeg håber det ikke, men jeg er pludselig blevet i tvivl... :S

Katja kommer først på, på mandag. Det er alt for lang tid. Men jeg klarer det nok - det skal jeg jo :)

Sov godt, kære læsere!

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er fedt at du studerer på den måde, Rikke! Jeg har aldrig kunnet lide historie i skolen, men faktisk elsker jeg historie. Jeg elsker at læse kontekst i tekster og bliver nysgerrig gennem film og læser videre. Jeg har læst om Marie-Antoinette, og især Henrik VIII og hans mange dronninger. Det er utrolige historier. Men det der har også fanget mig, var hvordan 2. verdenskrig påvirkede verden og den hvad den kolde krig egentlig handlede om. Så historie er virkelig interessant, så del endelig noget, hvis du finder noget du synes er spændende.

    SvarSlet
  2. Uh, jamen, det vil jeg da gøre, så! Jeg synes at der er så mange spændende ting - jeg syntes at historie i skolen var dødkedeligt. Men de der 30 år gamle, brugte bøger, er simpelthen for kedelige. Det kan også være, fordi jeg er blevet ældre - hehe

    Jeg deler!

    SvarSlet