Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 14. december 2013

Medicin! Lort, men det er godt for mig



Medicinen hænger over mit hoved 

som en sky fyldt med regn
... som følger mig, og kun regner på mig.

Jegfor lidt siden tog jeg den medicin, jeg skal tage klokken 15. Klokken var 17-noget, da jeg tog dem. Jeg har taget en lur, og stod først op klokken 17.  Jeg har valgt at lade være med at tage de vanddrivende nu, fordi jeg har meget menstruations-splatning, og derfor helst ikke vil gå for meget på wc. Jeg tager vanddrivende om morgenen, det må være nok her lige i menstruationsdagene. Så vil jeg gerne bare gå på wc normalt, sådan 3-4 gange om dagen, måske 5. Jeg gider ikke at rende derude konstant. Ellers tager jeg troligt min medicin. Hver eneste skide morgen, hver eneste skide aften. 

Hver eneste pille.

Hvad koster det mon medicinproducenterne at glasere pillerne? Kan det virkelig være så dyrt? Virkelig? Jeg har været nødt til at lave en liste og lægge på apoteket, så de ved, at piller af den fabrikant vil jeg ikke have, fordi de er umulige at få ned. Nogle er dem er virkelig store, både i tykkelse og længde, og det er tydeligt pulver, der er presset sammen, for hvis man kommer til at køre dem hen over en sort T-shirt, efterlader de spor af pulver. Hvad ville der ske, hvis de var blevet glaseret? Så ville de være til at synke, og der er sikkert mange, der har det som jeg. For det er piller mod epilepsi.

Medicin er godt. Det er den bedste opfindelse nogensinde, især penicillin er vigtig. Medicin er i hvert fald én af dem, vil jeg tro. Den kan helbrede mange, og andre kan få deres sygdomme under kontrol. Hvis det ikke var for medicin, ville jeg være en paranoid person uden identitet, løbende rundt og anklage alle for at kunne læse mine tanker, mens jeg ville få epileptiske anfald konstant. Så det skal ikke tages som om jeg ikke er glad for, at jeg skal tage medicin. Det, jeg ikke er så glad for, er at der er så mange forskellige slags piller for den samme sygdom i den portion, jeg får hver dag. Mod skizofreni får jeg 2 præparater. Mod epilepsi får jeg 4 præparater. Mod kaliummangel får jeg 1 præparat, og mod ødemer får jeg 1 præparat. Så for mig er det epilepsi, der er synderen - og det er jo også der, de forfærdelige piller er.

Men når alt kommer til alt?

 Medicin er godt

 - for det meste. Man kan blive fejlmedicineret.

Læger er ikke guder.


1 kommentar:

  1. Hej - jeg har læst at Slagelse Sygehus har afvist dig som patient pga. de to aflysninger. Det kunne måske være en god ide at blive undersøgt på et privathospital? Jeg ved godt at det koster penge, men jeg synes det vil være en god ide hvis man finder årsagen til din kalium mangel. Det vil være en god ide hvis undersøgelsen finder sted et par timer efter at du er stået op (jeg tænker på ifht. din epilepsi, da dine anfald mest opstår i forbindelse med opvågning). Jeg lægger lige et link til dig her: http://www.phdanmark.dk/behandlinger/urologi
    Grunden til at jeg tænker på urologi er at jeg som tidligere nævnt selv har en nyresygdom som giver kalium mangel og gør at man drikker meget. Jeg har læst herinde at du også drikker meget så derfor tænkte jeg på om det kunne være det. Jeg ved det ikke, men det er bare et bud. Held og lykke med det, håber nogle kan hjælpe dig med det.

    SvarSlet