Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 24. december 2013

Gaver - og mange af dem?

"Du må godt fortælle mig om din juleaften når du får tid senere. Jeg skal nok fortælle dig om hvad jeg får af gaver"

Jeps. Hamid er på spil igen. Han vil have en masse gaver. Det er smukt, ikke? I hvert fald hvis han gav gode gaver igen ;) Haha. Ej, men jeg fortæller ham ikke, hvis jeg får nogen gaver. Mine forældre har spurgt, hvad jeg ønsker mig. Det er sådan set dét, og det er vel også, hvad man kunne forvente, selvom vi har en nul-tolerance overfor gaver til folk over 18 år. Hehe. Men jeg forstår dem godt, for det er blot dem og min farmor og jeg, og det bliver lidt kedeligt uden gaver. På den anden side er vi alle voksne mennesker, og jeg har ikke det helt store behov for at give gaver til andre end min elskede mand. Det er bare sådan lidt en tradition at give gaver til jul. Vi burde faktisk bryde den. Men det er ikke  sikkert, at vi kommer til at holde en sådan jul igen. Måske er det Mark og Anja, som tager min farmor, mor og far ind juleaften næste år og fra nu af, selv når min farmor dør, for min far er jo trods alt min brors far. Mark har vel også nogle følelser omkring sin far. Jeg vil jo helst gerne holde jul med René. Men jeg vil ikke spekulere mere over det nu, lige nu vil jeg bare spekulere over, at jeg glæder mig til at se min familie og spise noget god mad.

Mit hår var gået i forsvarsposition, så jeg måtte klart lige ud og sætte det igen - det skal have en speciel "konsistens" til i morgen. Det er derfor, jeg har stylet det dagen før jeg skulle bruge det.  Ja, "i morgen" er jo så senere på dagen, for lige nu er den næsten 01, og jeg har ikke været i seng endnu - men jeg er kraftigt på vej :) Jeg tror faktisk, at jeg smutter i seng  nu. Det er nok det, der er mest fornuftigt! Hehe. Jeg skal op klokken 9, tror jeg, og så skal jeg jo altså sidde og sørge for, at jeg absolut ingen kramper har, så René kan tage afsted i ro og mag, så han ikke skal sidde og være bekymret for, om der sker noget, før mine forældre kommer.

Men det dér med at gå i seng - det er helt klart noget, jeg er med på lige nu! Det vil være dejligt at kunne sove til klokken 9 i morgen. Yeah. Helt klokken 9! Awesome! 

Godnat, I søvnløse sjæle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar