Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 26. december 2013

Jaja, men mit liv drejer sig ikke om andet lige nu

Jeg er ked af at sige det her, men: HAMID, JEG ER PISSETRÆT AF DIG! DU LYVER, DU ER IRRITERENDE OG DU ER... JA! - Godt så. Nu har jeg fået det ud at systemet, håber jeg. Jeg er nødt til at få det ud af systemet. Jeg kan ikke holde det ud snart, altså, Hamid skal være SÅ glad for, at jeg har René. Ellers var vores venskab ikke-eksisterende.

René skiftede plaster på mit operationssår i formiddags, rensede det lige forsigtigt. Det ser ikke for godt ud - og det lugter sgu heller ikke for godt. Der kommer en sygeplejerske i morgen, så må vi se hvad hun siger, men jeg er ret sikker på, at jeg skal have en pencillinkur. Det tager jeg med glæde imod, hvis der rent faktisk er ved at gå betændelse i lortet! Det er jeg ret bange for. Jeg var usikker i går, men i dag er jeg helt 100 procent overbevist om, at penicillin må være min redning. Jeg skal jo til kontrol på mandag, så der bliver nok ikke gjort noget over weekenden. Jeg satser på det. Dybt og inderligt. Jeg skal i øvrigt huske at afbestille sygeplejersken på mandag. Yeah. Der er det jo ikke nødvendigt.

Jeg er meget bange omkring det her med infektion og den slags - for det var netop det, der ikke måtte ske! Det var lige præcis det, der IKKE måtte ske! Jeg kan ikke klare den slags på nuværende tidspunkt. På noget tidspunkt? Nej, sikkert ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar