Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 3. december 2013

"Dræbermaskinen" - læs eller fortryd

Jeps. Dugfriske morgen-Rikke. Jeg føler mig som en kæmpe basse, som jeg selv har lyst til at spise. Mest fordi jeg har en sult af gigantiske proportioner lige nu. René er ved at lave morgenmad til mig. Min yndlingsbasse må nok være et rosenbrød, men nummer to er en romsnegl. Jeg kunne snildt være en romsnegl lige nu :)

I dag er det jo så tirsdag, det er det fra tid til anden. Jeg synes da i hvert fald, at jeg har oplevet min del af tirsdage. Der kommer forhåbentlig mange flere. Tirsdage er cool, fordi de kommer efter mandage, og før onsdage. I går var det mandag - det er lidt tys tys, så sig det ikke til nogen. Mandagene er lidt hemmelige - og jeg var inde på Tildes side og læse "Dræbermaskinen" - jeg har læst den før, og jeg må sige, at det er en af de bedste, jeg har læst. Nogensinde. Af alle forfattere tilsammen, er Tilde nok den bedste. Af dem, jeg har læst. Hvis I keder jeg, eller stoler på, at jeg har ret i, at "Dræbermaskinen" sparker røv, så læs den her: "Dræbermaskinen" - tildeziegler

Jeg er glad for, at jeg skal til frisøren - men jeg er ikke glad for, at det ikke er besluttet hvornår. For det kan jo teknisk set være i januar eller februar. No can do. Jeg vil klippes her i december, og det er nok smartest at bestille tid god tid i forvejen. Men der er jo lige det spørgsmål, som er det afgørende: penge. Det er lidt uvist på dette tidspunkt, hvor mange penge, vi kommer til at bruge. Derfor har jeg altså valgt, at vi bare bestiller tid, og så kan vi jo aflyse, hvis vi ikke har tid eller penge til det alligevel. Hm-hm. Jeg har fået en tid på mandag - sammen med René. Cool. Nu må vi se, om jeg overhovedet skal derover. Jeg ønsker mig SÅ meget at komme derover! Hehe ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar