Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 2. december 2013

Mærkeligt - but I like it a lot!

Velkommen til mig!

I aften sidder jeg her, ser ærligt talt kedelig ud. Jeg har fået bukserne ned i strømperne, så jeg ikke kører hjulene på stolen ind over. Jeg har gjort det lidt for mange gange - på et tidspunkt holder de ikke til det længere.
Smuk "fedtfingre på kamera" -effekt. Men dette er mine ben og mine strømper. Jeg sidder med spredte ben, fordi jeg ellers skulle rejse mig, og det gad jeg ikke. Så de er ikke samlede, som "rigtige damer" bør gøre. Jeg er sgu bare totalt trailor trash i dag. Haha. That's life. Mit hår er fedtet. Jeg går i bad i morgen, sidst på eftermiddagen, først  på aftenen. Inden aftensmaden. Vi skal have gormeh sabzi i morgen, så teknisk set kan jeg skride i bad, mens retten koger. Det kommer også an på, hvor ondt jeg har. I dag har jeg ikke haft lige så ondt som i går - men stadig meget ondt. Det er svært. Haha.

Jeg har bestilt to gavekort a 320 kroner til Rødovre Centrum i dag, til min niece og nevø. Jeg ved godt, at de er lige unge nok til et gavekort - men det stod mellem et gavekort til biffen eller hele centret. Jeg valgte hele centret - det gælder også i biffen. Jeg synes at det er en god idé. Iben ønsker sig penge, men skal have en gave (siger min bror), så et gavekort er jo en god idé (synes jeg), og Mads... Ja. Legetøj? Jeg ved det faktisk ikke. Men jeg tror det. Han er jo kun 6 år. Jeg tror, at det er bedre med et gavekort til hele centret end blot biffen, selvom min bror sagde noget andet. Han vidste jo heller ikke, at jeg i fremtiden ville tænke på et gavekort til hele centret.

Jeg har spist en hel ananas i dag, dejlig frisk. Jeg har også spist stegte nudler med grøntsager og sød chilisauce. Det har været en lækker dag, madmæssigt. Jeg glemte morgenmaden og frokosten. Det er egentlig meget finurligt, nu hvor jeg tænker over det, at jeg fik lov til at slippe? Jeg blev slet ikke presset eller noget? Mærkeligt. Men rart!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar