Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 4. december 2013

Megacool! Det er helt ufatteligt!

Jeg er træt i dag, men jeg var også oppe halv syv. René skulle være klar til indkøb klokken 8. Det måtte jeg jo så også være, selvom jeg godt kunne have sovet længere. Jeg syntes bare selv at det var en god idé at stå op sammen med René - krampemæssigt, sådan...

Jeg skal helt klart snart i seng, selvom klokken lige nu kun er kvart i elleve. Jeg har fået lidt feber, uvist hvorfor, jeg har ingen mærkbare sygdomme. Jeg fryser og har ondt i mine led. Sikkert bare en forkølelse, som René har slæbt med hjem. Det er bare ikke noget, jeg er oplagt til nu - Katja og Holst vil gerne komme på lørdag, og jeg har ikke tid til at være syg nu, hvis de overhovedet kommer. Jeg har det bare så skide dårligt med at... Ja. Jeg har bare ikke energien til at være syg. Kender I ikke det?

Jeg har fået et stativ til at tage støttestrømperne på om morgenen. Der kom en sød kvinde i dag. Hun viste mig, hvordan jeg skal gøre - og jeg har gjort det perfekt! I første hug! Yeah. Jeg kan det shit. Men jeg skal snart have dem af igen og komme i seng, for jeg er så smadret og mine ben har været spærret inde heeeele dagen. De trænger til at komme ud i det fri - you know? I nat vil jeg lade være med at sove i fuldt outfit, men bare tage min natkjole på. Jeg er bare bange for, at jeg vågner midt i nat og hundefryser. Det vil jeg jo gøre, hvis jeg har feber. Eller - hvis feberen stiger. Jeg har taget den 2 gange, den er ikke stigende, så det undrer mig lidt at jeg får mere og mere ondt og fryser mere og mere. Men okay; den slags går vel hurtigt i gang.

Jeg har købt de mest fede ting på nettet, blandt andet sådan en slags "måtte", som man kan klistre ting på. Selv er selvklæbende - det er en form for "bademåtte", den fungerer som om den havde sugekopper. Så jeg har sat den på siden af min computer og har hængt min telefon på den. Og så har jeg købt et nyt headset, som ligner et snørebånd, og telefonen hænger rent faktisk på computeren med headset i og oplader i. OG den kan holde til vibrator. Totalt sej. Tjek den ud - I ved hvor ;) - 2013, december.

Okay - jeg sætter et link ind :) Er det her bar' i orden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar