Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. december 2013

Den irriterende kalender men det dejlige bad forude

Jeg er ked af at sige det her. Virkelig ked af det. Men min minispiralkalender er kommet i dag, og den irriterer mig allerede. Jeg skal dog nok blive glad for den, når jeg har vænnet mig til den. Der bliver bare en tilvænningsperiode :) Jeg har noteret alle de fødselsdage, der skal huskes/reageres på, ned.

I morgen skal René på Hospital Valdemar og have tjekket op på sin medicin. Det bliver meget spændende at høre udfaldet. Jeg glæder mig ekstremt til at han kommer hjem og kan fortælle om det. Jeg håber på en løsning af det nuværende problem: Temgesic er ikke dækkende nok.

Jeg så lidt af "Masterchef" i dag, og jeg har set lidt af det de sidste mange gange, jeg har tændt for mit tv, enten for at se en film, eller for at se Luksusfælden, og jeg må indrømme, jeg kan lide ham mere og mere for hver gang, jeg ser ham. Han virkede så arrogant, men nu virker han faktisk som om han er helt nede på jorden og lige som en ganske almindelig dansker med en god portion selvtillid. Han er ikke sådan vammel at høre på. Han virker faktisk som en flink fyr. Det kan jeg godt lide. Flere flinke mennesker i verden - det er, hvad vi trænger til :)

Vi har fået vores badeskammel i dag. Det er superlækkert, og jeg skal have et bad i morgen - men ikke før René kommer hjem igen. Det tør jeg fandeme ikke! Jeg tror heller ikke, at han ville synes at det var a.o.k. Men i bad i morgen - yes sir! Og jeg skal have lagt rent sengetøj på. Så skal jeg tage mig en lur, når jeg har været i bad. Det glæder jeg mig til. Noget af det bedste i verden er at kravle ned i rent, crispy sengetøj. Det er simpelthen så skønt. Jeg elsker det. Så det kommer til at ske for mig i morgen!

Jeg skal faktisk ud og lave mad til René nu. Ja, altså smøre den. Jeg skal ikke stå og kokkerere nu. Men jeg synes ikke, at jeg magter det lige nu, og der er kun ca. ½ time til sengetid - megatidligt op i morgen. Suk. Men selvom jeg ikke magter det, vil jeg alligevel prøve. Det er sgu dejligt at kunne gøre den slags for en dejlig en som René. Men han vil ikke have at jeg gør det, så fair nok. Han tager sin sovepille nu, så vi kan komme i seng klokken 23. René bliver hentet 8:45 - og han SKAL være klar fra 8:35. Det er et krav fra mig. Hvis han ikke er klar 8:45, kører hans far hjem igen. Så jeg forlanger af René, som altid er færdig 2-3 minutter efter aftalt tid, at han skal være færdig i god tid før afhentning. Sådan er det bare.

Men jeg har lovet at fortsætte med at gøre emhætten ren. Den er så beskidt at ingen fatter det, før de har set det. Vi har først for nyligt fået anskaffet os en brugsanvisning der forklarer hvordan man gør, og den er vist aldrig blevet gjort ren - i hvert fald ikke i de to år, vi har boet her. Og det bliver den så nu - René startede på det her til eftermiddag, og jeg gør det i morgen formiddag. Eller så lang tid, jeg nu holder :S Han er jo nok ikke væk så lang tid. Transporten tager ca. 45 minutter, og samtalen tager nok 30 minutter. Så i alt er han væk i ca. 2 timer. Det er jo ikke så meget. Men emhætten er meget, meget beskidt. Sådan "fy for helvede" beskidt. Det tager mere end 2 timer. Men det er mere fordi jeg ikke bare kan stå op og gå i gang - epilepsien. Grrr....

Nu er der efterhånden kun et kvarters tid til tyve minutter til at vi går i seng. Det er meget rart, for jeg er faktisk træt. Jeg glæder mig som en gal til at skulle tage alle mine skemaer i brug den 1. januar. Det bliver simpelthen så fedt! Jeg har i hvert fald 4 skemaer for os hver, hvis ikke 5. Det bliver vildt spændende at udfylde dem! Yay! Jeg kaster mig over dem allerede 1. januar med stor entusiasme! Det bliver simpelthen så vildt fedt!

Men jeg må nok hellere slutte af. Jeg kan jo ikke sidde her og fable om... ja... indtil jeg skal i seng. Men I må sove godt, jer derude, og have en dejlig dag i morgen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar