Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 25. december 2013

Burgere til aftensmad - forhåbentlig i stearinlysenes skær?

Puh... Klokken er allerede 20... Ja, kvart over, faktisk! Jeg har ikke fået spist aftensmad endnu. Jeg er virkelig sulten. Jeg får mad om lidt. Jeg skal lige lære René at lave burgere :)  Den simpleste ting i verden. Nå, men altså, al begyndelse er svær. Jeg ved det da godt. Det sværeste er at få det til at passe sammen. Det er det, der er "svært" ved burgere. Det andet er pærelet. Sådan er det jo bare.

Jeg ved ikke helt, hvilken film, vi skal se. jeg håber, at vi kan se film i stuen. Med stearinlys og det hele. Vi skal bare finde ud af, hvilken film. Shitty crap. Ej. Man skal snakke pænt. Jeg vil i stedet for ophøje "Bæx2" Så er det den eder, der fremover til blive brugt. Bæx2. Simple as. Eller måske 'simple ass' - den kunne også gå. Jeg skal i hvert fald lære at moderere mit sprog en smule. Jeg tænker på det hver gang Jonna er her, og René sidder og snakker, fordi hans sprogbrug faktisk er enormt grimt. Nej, måske ikke "grimt", men mere sådan en blanding af "ganske almindelig dansker" og en smule "havnearbejder". Hold op, hvor kan han altså bare sidde og komme med den ene eder efter den anden. Det er jo helt vildt  Men jeg vil gøre mit bedste for at moderere mit sprog bare en smule. Jeg har lagt mærke til, at Anja også gør det i nærheden af ungerne, og ja, hvorfor ikke? De to unger har ikke grimt sprogbrug.

Anyways. Det er altså ved at være tid til de burgeres fremstilling, altså, det MÅ det da være - jeg er meget, meget sulten. Men OK, jeg spiste ½ krydderbolle i morges, og en ½ skål risalamande, som René havde fået med hjem og pralede af, og det er ligesom det. Så jeg er temmelig sulten. Jeg vil have mad. Hmpf! Jeg tror, at han er gået i gang med tilberedningen, som ellers ville være væsentlig kortet ned. Ikke den smarteste kok i verden. Hehe - men jeg går ud til ham om lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar