Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 22. december 2013

PIK!

God formiddag, alle læsere! Eller jer få, der er - det ved jeg faktisk ikke, men det betyder jo heller ikke noget :) I dag har jeg  fået lidt forskellige e-mails, både fra Hamid og fra min kusine, Anja. Anja har været i Sydafrika - awesome! Og løbet et halvmaraton - dobbelt op på awesome! Hamid kan ikke se, at han har et problem med sex, og at han er liderlig døgnet rundt. Eller "brunstig", som han selv siger. Jeg har ikke fået filosoferet mere, sådan umiddelbart, over min "religionsforståelse". Men jeg tænker da over den. Og nu skal jeg på toilettet. Shitty Shit. For jeg har altså kramper. Eller... Det havde jeg for en time siden. Det føles som om de er væk, men man kan fandeme aldrig vide med det bæ.

Okay; jeg klarede toilettet. Jeg klarede endda at rense toiletsædet (jeg tror, at jeg muligvis har fået svamp, og at det muligvis kommer af bleerne) med alcogel, så det er rent når den næste (René) sætter sig på det :)

Det er mærkeligt, for det er som om jeg slet ikke nyder musikken på samme måde, som jeg plejer. Det er sgu da sært. Måske skal jeg vælge noget andet. Men hvad? Det er det jo det evige valg. Måske er det fordi jeg laver andre ting samtidig. Det plejer bare ikke at genere min evne til at lytte til musikken.

René er ved at lære at bruge voks. Hehe.

Jeg råber pik og skrider (for nu)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar