Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 28. december 2013

Teknisk set...

Jeg er i skidedårligt humør. Lige som i går. Jeg ved ikke, hvad der er galt. Det er lidt som om det hele bare lige pludselig er galt. Det hele ser bare I ved... Der er intet i vejen, men alligevel føler man sig fuldstændig drænet for energi. Som om jeg har siddet og stenet tv en hel dag. Sådan har jeg det lige nu. Jeg har det bare virkelig skidt på humøret. Jeg kunne godt tænke mig, at der var en, der lige gad at holde elevatoren, inden den kører op på øverste etage, hvor chefen sidder, så jeg lige kunne få en snak om det med humøret. Det er jo ikke til at holde, det her. Hverken for René eller for mig. Ja, jeg gætter på Renés vegne, men den er vist rimelig sikker.

Tre dage i træt. Og i hvert fald én dag mere.  Yay... Eller noget. Jeg har lyst til at gå i seng, men jeg har ikke lavet aftensmad endnu, og klokken er halv syv, rundt regnet. Det kan jo ikke gå. Jeg bliver nødt til at blive oppe og lave mad. Måske kan jeg indfange lidt sult imens. Det kan jeg jo af og til, mens jeg spiser. Hm.

Men René sover. Teknisk set kan jeg jo bare smutte under dynen og sætte uret til klokken 20 eller sådan noget. Det ville være cool. Det gør jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar