Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 25. december 2013

Infektion

Hey y'all!

Det er mig, der muligvis er ved at udvikle en infektion i mit operationssår. Glædelig jul. Jeg elsker bare den slags overraskelser. Ellers husker jeg forkert, og hader dem. Nå ja, det er vist sådan, det er. Jeg hader at få overraskelser - og ISÆR af denne slags. Shit, altså. Jeg er skide ked af det nu, og René bliver ved med at råbe af mig, fordi jeg ytrer min angst. Jeg tror, at det er fordi han selv er lidt små-nervøs. Men jeg ved det ikke. For han snakker ikke om den slags. Ikke ret ofte, i hvert fald. Jeg er skide pisse bange. Jeg spiste penicillin i freaking 30 dage, og måske har det ikke hjulpet? Der er blevet taget god hånd om såret. Hvorfor sker dette? Nå, positiv maske på; der er ikke gået betændelse i endnu. Måske.

Jeg gav min familie gaver i går. Sør'me om de ikke gad at sige tak eller give mig et knus eller noget. Jeg synes at min familie er mærkelig. Meget, meget mærkelig. Igen i år har jeg fået en gave, som er fra en anden, som ikke kunne bruge den - og den kan ikke byttes, så nu hænger jeg på den. Jeg bliver nødt til at have den liggende og fylde. Sidste år var det nøjagtig det samme, blot med en gaveæske med Versace "Bright Crystal" - den er så heldigvis god. Men det er jo 50/50. Jeg synes sgu at de er fucke'd engang imellem. Men okay; sød tanke at de ville give mig noget. De små børn er jo okay :)

Men jeg kan mærke at der er en  lur coming up. Så jeg smutter for lige nu. Jeg er så træt, så træt. Faktisk er jeg så træt som en der er rigtig, rigtig træt - og SÅ er jeg jo træt.

Hav en god eftermiddag, de 5 kvarter, der er tilbage af den :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar