Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 16. december 2013

Godt jeg ikke har mere slik!

Jeg har bare været SÅ klam i dag... Det er så klamt, at jeg skammer mig over at skrive det ned her, til offentlig læsning for alle. Jeg har spist en pakke med 10 mini skildpadder fra Toms og ½ Crunch-bar. Jeg har ikke spist andet i dag. Jeg har ikke tænkt mig at spise mere i dag. om 25 minutter har jeg holdt den gående i 12 timer.

4 kommentarer:

  1. Det er okay, at være klam en gang i mellem, Rikke. Vi har et lyst-center i hjernen, som bliver belønnet når vi spiser slik og vi bliver glade af det. Sådan, oprigtigt glade.
    Men det er IKKE okay, at sulte sig selv. Din krop går i forsvarsposition og tænker "oh shit, der er intet at spise i et stykke tid, derfor må jeg gemme på ALT jeg har fået nu her og det jeg får næste gang."
    Så i virkeligheden bliver man tyk af, at sulte sig. Spis søde Rikke, spis.
    Selv hvis du kun spiser 2 gange dagligt, tænker din krop, at du er i mad-mangel, og derfor holder den på fedtet i maden, så du ikke bliver skind og ben. Spis oftere, gerne hver 3-4 time. Så skal du se mirakler.

    <3

    SvarSlet
  2. Det er ikke for at tabe mig, jeg ville gøre det. Normalt kæmper jeg for at presse morgenmad ned, fordi jeg godt ved, at jeg ikke kommer til at spise igen før aftensmaden. Men i går var der gået så lang tid, at jeg synes at det kunne være sjovt at tage det som en udfordring. Men René opdagede det, og så blev jeg tvunget til at spise. Og i dag lavede han morgenmad til mig før jeg vågnede, så jeg havde ikke noget valg; jeg var nødt til at spise det. Det er ærgerligt, for jeg nyder ikke mad når jeg lige er vågnet. Jeg nyder mad 7-8 timer efter jeg er vågnet. Og så plejer jeg bare at skyde den til aftensmaden, for ellers er der ikke plads nok til aftensmaden.

    SvarSlet
  3. I know :) Men det handler om tilvænning. Hvis du vænner dig selv til at spise morgenmad lige når du står op, et mellemmåltid (et æble f.eks), middagsmad, eftermiddagsmellemmåltid (en banan eller 2) og aftensmad og igen et aftenmåltid (f.eks et stykke knækbrød med ost, alt efter hvad du kan lide) så får du og din krop det meget bedre..
    Jeg bliver tit så bekymret for dig, når du skriver om dine madvaner, Rikke :/ For det er IKKE sundt overhovedet, sådan som du spiser nu. Du bliver drænet for energi fordi din krop kæmper for at få den lille smule føde du får, til at fungerer hele dagen.

    Du kunne evt. prøve at spise morgen, middag og aftensmad først. Og så langsomt få mellemmåltiderne ind i også, så det ikke er en alt for stor omvæltning for dig og din mave.
    Ja. Jeg bliver som sagt bare bekymret for dig :)

    <3

    SvarSlet
  4. Der er jo bare det der med, at jeg får kvalme af at se på mad, når jeg ikke er sulten. Det er også derfor, jeg som regel først beslutter hvad jeg skal lave til aftensmad, når klokken er 16-17 stykker.

    SvarSlet