Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 10. december 2013

Er satan fed, eller er det bare satans fedt?

"LUFT MERE UD"

Hm. Jeg synes faktisk at omkring 3-4 timer om vinteren er temmelig meget. Det er udluftning 3-4 gange om dagen. Men okay - vi får nye ventiler i vinduerne. Super. Det må vi jo så gøre. Lufte mere ud. Great.

Nå. Jeg burde have lavet en adventskrans eller et eller andet. Hængt noget pynt op. Bagt nogle julekager. På den anden side; vi får aldrig nogen på besøg, så er det fede ligesom gået lidt af...

Jeg skal klippes om 10 dage. Holy shit. Det er virkelig nervepirrende...! I har set hvordan mit hår ser ud nu. Tjek mit profilbillede. Eller se her:
Den frisure, jeg skal have, er den smukkeste, jeg kan finde på, og jeg håber inderligt, sådan virkeligt, at mit hår kan følge med. Det kan det kun, hvis jeg bevarer nogle af krøllerne. Bare nogle af dem.
Det er en page, som er klippet op i nakken, og som går nedad i en skarp vinkel. Så er der lidt krøl i det. Det er virkelig smukt. Jeg elsker det hår. Kvinden på billedet er min svigerinde, Anja. Det er denne frisure, jeg går efter om 10 dage. Pyh... Det er hårdt at vente...Det giver totalt sommerfugle i maven! Det er nok... 15-16 år siden, jeg sidst havde hår i den længde. Den eneste grund til, at jeg kan huske det, er at jeg blev fanget af et kamera, og jeg fik billedet. Jeg husker det, fordi jeg havde grønt hår, og elskede billedet, men mistede det, og ikke kan få det igen. Men jeg vil gerne have det igen, det hår. Ikke grønt, godt nok. Bare gerne min egen hårfarve. Hehe

16:42, stadig intet hørt fra mor. Sært. Hun har nok først fået fri klokken 16, og er på vej hjem nu. Hun skulle hos tandteknikeren. Hun kunne ikke huske, om det var klokken 14 eller 16, hun slap. Hun sagde, at hun ville ringe. Hun har nok glemt det. Men så må hun jo være ved at være her. Narh... om en halv times tid, måske. Hun skulle lige til tandteknikeren først. Det gør ikke mig noget, at det er sent. Hun skal jo ikke blive, og hun bliver hentet med det samme, går jeg ud fra.

I dag skal vi have glasnudler med grøntsager, stegt i wok med sød chilisauce. Jeg regner med, at vi sætter os foran fjerneren og stener tv. Der kommer jo i øvrigt luksusfælden i dag. Måske skal jeg lave det sådan, at det passer sammen? Det er sgu da en meget god idé. Det er jeg med på! Jeg ved ikke, hvad René siger, men OK - han kan nok ikke vente så lang tid med at spise aftensmad. Klokken er snart 17. Det er lang tid, han skal holde sig gående uden mad. Selvfølgelig kan jeg smøre en mad til ham. Men han vil nok gerne spise tidligere.

Jeg er stadig vild med Linda Ps "Støttesang til realitydeltagerne" - den har kørt nonstop i flere uger her, og jeg bliver nok ikke træt af den foreløbig. Den er simpelthen så satans fed!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar