Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 4. juli 2012

2.334,20 kroner?????? Holy crap!

Kunne det ikke være fedt, hvis jeg var sådan en, der sagde min mening ligeud, kunne være objektiv og ikke være nærtagende? Wauw... Sådan gad jeg godt at være. Men det tør jeg ikke, på grund af konsekvenserne. Tænk nu, hvis folk bliver kede af det, eller vrede på mig? Jeg ved godt, at jeg kan øve mig i det, men er det ikke dumt, når det går ud over andre i opstartsfasen?

2.334,20 kr. Totusindtrehundredefire kroner og tyve øre. Det fik jeg smækket i hovedet i går. Nede på apoteket. Det koster den medicin, jeg får, fordi der pludselig er lavet nye regler, og min medicin ikke længere er på tilskudslisten. Jeg sagde "Nej tak, den skal jeg ikke have" og gik min vej - tudende, som altid. Ikke fordi jeg var ked af det, men fordi jeg var i chok.

I dag kommer Jonna, og jeg skal have gjort rent. Det er lidt uheldigt, for vi skal have gormeh sabzi til aftensmad. Den har en kogetid på ca. 2-2½ time, og de går først 17:30. Så bliver klokken jo lige pludselig mange. Men jeg skal til at ordne lejligheden. Jeg gider ikke så tidligt, men det kommer til at tage tid med alle de pauser, jeg skal holde. Derfor vil jeg gå i gang nu. Jonna har jo Sandra med, og det er pinligt med alt det rod.

Såøh... Ja.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar