Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 14. juli 2012

Dårlig samvittighed

HVORFOR RINGER FOLK ALDRIG TILBAGE?!?!

I går prøvede jeg at skrive en novelle på Renés måde. Jeg fik skrevet 7 sider. Så følte jeg, at den var færdig. Jeg sendte den som vedhæftet fil til René, der gerne ville læse den. Men nu har jeg fortrudt. Det er en novelle med meget, MEGET perverse ting i, og jeg får det dårligt, når jeg tænker på dem - og jeg er lidt overrasket over, at jeg har tænkt sådan nogle ting, for godt nok kan jeg være pervers, men slet ikke sådan her. Jeg tænker, at jeg måske er psykopat? Det var meningen, at jeg ville skrive en novelle og smække op på min hjemmeside - men jeg kan ikke få mig selv til det. Jeg sletter den ikke fra min computer, men jeg vil ikke have at folk skal læse den.

Jeg skal til at starte på en historie i dag. Jeg skal bare ligesom... Finde den helt rigtige idé. Lave en brainstorm omkring den - jeg har den i hovedet, men ikke sådan... Den er ikke samlet. Brudstykker her og dér. Starten er helt klart det sværeste. Jeg har en idé i hovedet, men der er 1000 film, der starter på den måde. Jeg har også en anden idé, lidt hen ad den første - men jeg har hørt, at Stephen King har brugt den idé allerede. Så... Nu må jeg i tænkeboks igen.

Jeg har det mærkeligt. Som om jeg har gjort nogen fortræd og har skrevet en "undskyld-mail", som jeg bare går rundt og venter svar på. Men jeg tror ikke, at jeg har gjort nogen fortræd, og jeg har i hvert fald ikke sendt en undskyld-mail til nogen. Hvad er det så, jeg har det mærkeligt over? Jeg føler mig dårligt tilpas, sådan rigtig skyldig. Kan det mon skyldes novellen? Jeg ved det ikke. Jeg sætter "Stranger In Moscow" på. Den får mig altid til at blive i bedre humør. Jeg forstår bare ikke, hvor den dårlige samvittighed kommer fra? Er det noget, jeg har drømt? Har jeg drømt at jeg har gjort nogen fortræd? Hvorfor skulle jeg overhovedet gøre nogen fortræd? Jeg har ingen ønsker om at såre nogen, jeg kender (eller har hørt om). 

Man... it's gonna be such a bad day. Already started.
Jeg sidder her og venter på at René skal vågne, så han kan forklare mig, hvorfor jeg har dårlig samvittighed. Og for at han er oppe, bare sådan... Generelt. Her er kedeligt når han sover. Og især på dage som denne. Vi gik i seng klokken 4, og fordi jeg vågner klokken halv ti, skal det jo ikke gå ud over ham. Men jeg er tæt på at vække ham, selvom det er egoistisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar