Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 24. juli 2012

Ferie

Natten er faldet på, har været det i et stykke tid. Opvasken venter. Den er klar til at blive tørt af. "What You Waiting For" af Gwen Stefani. Jeg er træt, længes efter søvn, og dog vil jeg ikke i seng. Ikke nu. Klokken er halv to om natten. Trætheden er ved at tage over, men jeg har det så rart.

Guns N' Roses. De styrede verden engang. Jeg husker hvilken ufattelig skuffelse, jeg fik, da jeg købte "The Spaghetti Incident?" Hele min sommer i 1992, handlede om Guns' Roses. Jeg har et billede fra en ferie i Italien, hvor jeg sidder og læser i skyggen med musik i ørerne. Og jeg hørte Guns, for jeg kan huske, da billedet blev taget.

 Der skete meget på den ferie. Min mor badede i iskoldt vand, fordi instrukserne kun stod på italiensk, og ingen tilbød at hjælpe. Min mor voldtog en autocamper foran vores og skreg at jeg skulle lukke op - og 2 minutter før, var parret derinde fra gået.  Vi var lige ved at spise Spaghetti med "alt godt fra havet", der var Tour de France mens vi var afsted, og vi havde et lille fjernsyn med. Da de satte det til, gik AL strøm på campingpladsen - og det samme skete, da de prøvede igen, efter strømmen var kommet tilbage. Eller da min far blev sur fordi min mor havde læst kortet forkert, og skred fra autocamperen på en lille rasteplads i Amsterdam.  Eller hvad med dengang de ikke havde mere morgenmad på campingpladsen, så vi skulle skaffe vores eget, gik 5 kilometer i øsende regnvejr, og selv min regnfrakke var gennemblødt - det var franskbrødet, vi havde købt og gemt under min jakke også. Eller hvad med da vi skulle til at komme hjemad og stoppede ved en bager, fordi min far gerne ville have en "berliner i Berlin" (berlin er et stykke wienerbrød). Det viste sig, at det i Berlin ikke var en kage, men en bolle med skinke, og min far kan ikke lide skinke.  En dame på en campingplads i Tyskland havde tilsyneladende fået sig en lille skider, og toilettet ville ikke trække ud. I hvert fald stod hun og pegede på den, mens hun skreg "donna!" Det gjorde hun, indtil jeg havde vasket mine hænder og var gået.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar