Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 8. juli 2012

Bare bryster - et no-go!

Tja. Så kom vi godt ind i søndagen. Jeg har lige vasket tøj, jeg trængte godt nok til rent tøj. Men jeg glemte at skifte bh, så jeg havde en af dem på, der skulle vaskes. René var med, og han sagde at jeg skulle gå ud på WC'et og tage bh'en af. Derfor har jeg pt ingen bh på - og det er noget af det værste, jeg ved. Som jeg havde som catchphrase som barn: "Der er ikke noget værre end tekst-tv og medisterpølse". Så kan man sige nu "Der er ikke noget værre end bare bryster og bare tæer" - for det er sandheden omkring livet. Det er ufedt at have bare bryster og bare tæer. På med sokkerne og bh'en! Faktisk: Jo mere tøj, man kan have på, jo federe. Jeg elsker ragsokker, striktrøjer og dejligt, varmt tøj - især når jeg er hjemme. Det er sådan "nice n' cozy". Jeg elsker det. Det er derfor, jeg er et vintermenneske. Den her hede siger mig INTET. Sne! Masser og masser af sne, kuldegrader som bliver vildere og vildere hvert år... Jeg savner vinter.

Jeg har fået vasket op her til aften, og hold da op, hvor var det skønt! Køkkenet lignede en slagmark, og det var bare så rart at få vasket op, og sådan lige tage rodet. Jeg har købt en håndcreme i dag, den, jeg plejer at bruge, men jeg var totalt udgået. Så nu glæder jeg mig til at få dejlige hænder igen - filet neglene til ens længde og form, samt blødgøre huden. Det bliver dejligt. Lækkert.

Jeg tror, at jeg vil finde noget mad, for jeg er ret sulten. Så jeg går lige køkkenet igennem, spiser lidt mad, og så går jeg højst sandsynligt i seng!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar