Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 28. juli 2012

FAR!!! (og perfekt hår - men ikke min fars)

Total øgle...

Jeg skal ned og købe ind, alene, fordi René sover.

Hvad gør geniale Rikke så?

- Hun går i bad. Anstrenger sig så meget, at indkøb er urealistisk.

Jeg skal bare have en pakke Lätta, så teknisk set kan det godt vente til i morgen. Vi skal ikke bruge det i dag. Men hvis jeg nu køber en pose mozzarellaost, kan jeg lave pizza. Eller minipizzaer. I hvert fald burde jeg købe lidt ind, så vi kan få en alle tiders aftensmad. Jeg har fundet den perfekte frisure for mig. Jeg mener... Virkelig PERFEKT. Men jeg er i tvivl om hvorvidt jeg kan have den, uden at skulle bruge et glattejern hver dag.



Det her billede er fra 2005, inden jeg fik krøller, og jeg elsker det hår. Jeg vil have det igen. Men... hvordan kan det lade sig gøre, når man har krøller? Vil de blive mere tydelige, hvis jeg klipper 20 cm af håret og får pandehår? Vil det hele blive et væld af krøller, eller kan jeg være yderst, nærmest mikroskopisk heldig at de forsvinder, så jeg kan få mit eget, glatte hår tilbage. Jeg savner glat hår. Også selvom jeg hele mit liv (true story) har ønsket mit den slags krøller, jeg har nu. "Careful what you wish, you just might get it" (Metallica).

Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre med aftensmaden, og hvordan skal jeg dog komme ned og handle? Jeg ved det ikke! Totalt irriterende. Jeg kan vække René og bede ham om at gå ned og købe ind. Men det kan jeg ikke være bekendt.Christ, jeg har hovedpine! Det er altså en af de lede. Jeg har taget 600mg Ibumetin. Normalt tager jeg det ikke mod hovedpine, og teknisk set har jeg også taget det for smerter i resten af kroppen. Jeg er så ynkelig lige nu, jeg ved det skam godt. Jeg undrer mig over, hvorfor min far ikke har svaret på den e-mail, jeg sendte ham i går.

"Hej far!

Jo tak, jeg har det fint, men jeg har været plaget af hovedpine i længere tid. Mor sagde til mig, at det var vejret, men da jeg snakkede med farmor, sagde hun noget, som er rigtigt, men som jeg overhovedet ikke skænkede en tanke: Jeg drikker omkring 1-1½ væske i døgnet, og sveder meget og tisser 1-2 gange i døgnet. Det er jo fordi, så, at jeg er ved at dehydrere! Derfor forsøger jeg nu at tvinge mere væske ned. Jeg bliver totalt rundt på gulvet, vælter rundt og ser dobbelt stort set hver dag - og så er det "bare" fordi jeg får for lidt væske. Hehe. Så det er bare med at få fyldt depoterne op :)

Jeg er fuldstændig enig med dig i, at det ikke ligefrem er inspirerende musik, de spiller i radioen nu om dage. Jeg har tænkt meget over "gamle dage" her for nyligt, musikmæssigt, for jeg synes ikke længere at Marilyn Manson laver god musik, og sangeren fra Type O Negative er død og uerstattelig.  Så selvom jeg stadig lytter meget til Type O Negative, har jeg kastet interesse på Megadeth. Jeg kan godt huske, at du kørte mig i TP i Valby den 24. april og jeg købte "So Far, So Good... So What!" - jeg gemte bonen i mange år, netop fordi det var min allerførste Megadeth cd. Og samme år, omkring september, udkom "Youthanasia", som jeg fik af dig og mor i julegave sammen med en T-shirt, der "hørte" til netop den plade. Det er den fedeste T-shirt, jeg nogensinde har haft. Jeg blev ked af det, da den havde udtjent sin værnepligt og der var huller under armene, som mor ikke kunne lappe. Det var også den T-shirt jeg havde på, den 28. december, da vi hentede Danii. Megadeth har udgivet 4 cd'ere, mens jeg ikke har haft den helt store interesse for dem, så jeg har tænkt mig at kaste et "blik" mere på dem. Jeg har jo lige hørt dem igennem, men det var ikke noget, der satte sig fast i første gennemlytning. Det er dog helt sikkert plader, der skal stå i min samling, så dem skal jeg have købt. Jeg downloader min musik hos TDC gratis, det ligger i vores abonnement, så jeg tjekker bare jævnligt om der er kommet noget nyt med de bands, jeg følger, og engang imellem tager jeg en chance med noget, jeg ikke kender i forvejen - f.eks. med The Blue Van.

Jeg har også fundet interesse i Guns N' Roses igen. Den nye plade, "Chinese Democracy" er helt i orden, men det er det gamle, jeg lytter til. Det vækker minder om solrige sommer, drenge og ferier. Alle mine plakater og mine T-shirts, som jeg købte overalt i Europa. Haha. Jeg kan huske at både mine postkort og plakater blev købt i Posterland i København. På Strøget, faktisk. Det var også tider. Mark ønskede sig "Use You Illusion" I+II i fødselsdagsgave, og jeg sagde at jeg ikke ville være med til at give ham det lort. Du sagde til mig: "Bare vent. Om et år hører du det også" - og du fik ret. I 1992, året efter de to plader udkom, var jeg solgt. Før Guns N' Roses var jeg mere til Madonna, men jeg er glad for, at jeg har fattet interesse for andet musik, selvom jeg stadig lytter til Madonna - jeg lytter til lidt af hvert. Det, jeg forbinder din musik med min ungdom, sådan rigtig, mere end Pink Floyd, er faktisk The Law. Åh, hvor jeg dog elsker den plade - stadigvæk. Jeg lytter ofte til den. Den er bare så fantastisk god.

Jeg håber at også du har det godt. Husk på, at jeg elsker dig meget højt.

Kys fra Rikke"

- men der er selvfølgelig OL - det går ham meget op i. René siger, at det ikke hedder olympiade længere, men OL. Hm. Jeg er ikke helt sikker på, at han har ret. Men heldigvis er jeg ligeglad! HA! Snydt igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar