Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 3. juli 2012

Verdens smukkeste menneske


Denne kvinde er uden tvivl overhovedet den smukkeste kvinde i verden. Jeg har siddet og kigget på billeder af hende i dag, og jeg er helt fascineret af hende! Det er utroligt at man kan være så smuk. Jaja, nogle af billederne af hende er mindre heldige. Men f.eks. det, der er afbilledet her... Det er skønt. Hun er simpelthen bare den smukkeste kvinde i verden.

Der er gang i kæben igen. Det er enormt svært at lukke munden, når jeg gaber. Det er som om hele højre side bliver misdannet og at kæben er ved at sætte sig fast i en åben position.  Det gør ondt, og det gør mig bange. Tænk nu, hvis kæben rent faktisk sætter sig fast? Jeg har fået taget nogle røntgenbilleder, der ikke viser noget af betydning. Men der er intet i vejen, og "alle har prøvet det, det er en folkesygdom" - og det eneste, der er at gøre, er at få fjernet de myoser, jeg har i skuldrene, for det er dem, der er årsag til det. Er det kun mig, som synes at det ikke virker plausibelt?w

Jeg vil lige tage en lur inden jeg skal lave aftensmad . jeg har været oppe i 9½ time, og det er meget for mig, når klokken er 15:35. Derfor lurer jeg den lige et par timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar