Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 29. juli 2012

Tja... Man skal jo prøve...

Sidste gang, jeg prøvede, valgte jeg en gul og en orange farve, som ikke sådan rigtig kunne ses.
Denne gang har jeg valgt en lys grøn og en mørk grøn og har "blandet" det lidt, så der ikke var en meget tydelig overgang.
Billedet er lidt ubrugeligt, fordi det er taget i den vinkel, det er. Jeg ved ikke, hvorfor jeg altid vælger at kigge opad... Men makeuppen er fjernet, så jeg tager ikke et nyt.



Set oppefra, er "blandingen" af de to farver så "godt" lavet, at man faktisk ikke kan se forskel. Men det er måske meget godt, eftersom den mørkegrønne farve var MEGET mørkegrøn. Alt i alt er jeg måske OK med resultatet, men det er nok ikke et, jeg vil benytte mig af. Jeg kan ellers godt lide mørke farver.
 
Faktisk havde jeg for nogle år siden denne makeup på juleaften.


Det var faktisk meningen, at den skulle se ud som billedet herunder, men jeg havde valgt en orange i stedet for den røde, og jeg havde ikke puttet nok af den sorte på.


Billedet er i ekstremt dårlig kvalitet, så hvis jeg ikke får hele hovedet med, kan man stort set ikke se øjnene. Men der havde jeg valgt en bordeaux farve og lagt sort oven på. Men men... Jeg havde haft det på hele dagen, og det billede blev taget om aftenen, så der var ikke meget tilbage af den. Den sorte øjenskygge var (er - har den stadig) fra Rimmel. Den fungerede åbenbart ikke med mig. Ellers har jeg puttet for lidt på eller bare været uheldig.

1 kommentar:

  1. Har du noget kærlighedsproblem? Jeg kaster en kærlighedsformel til dig for at hjælpe med at løse din kærlighed i dag! Kærlighedsformularer, der aldrig mislykkes. Arbejder selv i de mest vanskelige situationer. E-mail i dag !. Find din sjælskammerat. Ægte healer. Meget overkommelig. Retssager staver. Strong Love Spells.kontakt os
    E-mail ______ Templeofanswer @ hotmail. co .uk
    Ring / Whatsapp ____ +234 8155 42548-1

    SvarSlet