Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 27. juli 2012

Sukkergris

"Well the devil, she made sweet candy. Took six days and nights to dream. On the seventh day she rested, woke up early and made ice cream. Now the devil she must be a dentist - with deep jawbeaker eyes, red rope hair, gumdrops lips and cotton candy thights"

- The Presidents of the USA, "Candy"


Jeg har pikkedårlig samvittighed. Jeg har drukket en Coca Cola. En hel, 1½ liter. En kæmpe sukkerbombe, som jeg ellers med vilje undgår. Faktisk smager det ikke sådan... "WAUW" men bare "okay, fint nok" - så hvorfor jeg købte den, ved jeg ikke. Jeg købte to Coca Cola'er, men den anden er en Zero. Man, I'm sooo happy I only bought one of those bastards! Jeg har en ide om, at når man er coladrikker, som jeg jo er, at man også skal kunne lide Coca Cola. Men jeg må nok se i øjnene, at jeg ikke er en af dem. Jeg er et svagt menneske.

René og jeg har fået udfærdiget den klage, vi skal aflevere til kommunen, vi printede den ud på biblioteket i går, og vi fotokopierede alle de lægeerklæringer, som kommunen har været så flinke IKKE at indhente, trods en opfordring herfra. Så nu får de det hele i hovedet igen. Vi har selvfølgelig holdt det i en pæn og sober tone, mens vi har argumenteret for, at deres grundlag for afgørelsen er P.I.S. Og det er ikke Politiets Indsats Styrke.

Jeg sidder og spekulerer på, hvordan jeg kan finde på, i mit glade vanvid, at købe en cola med sukker og tage ½ time af mit liv, som nok ikke bliver pokkers langt alligevel. Jeg må vitterligt have været vanvittig, da jeg købte den. Jeg ved godt, at den her blog ikke handler om andet, men det går mig sygt meget på. "Du kan jo bare lade være med at drikke det hele" - Yeah, but I already did...

Jeg overvejer, som jeg mon skal gå i bad nu, og svede vildt meget på vej ned til kommunen, eller om jeg skal svede vildt meget på vej ned til kommunen og komme hjem og tage et dejligt bad, og slutte af et koldt bad. Lyder det ikke mere attraktivt? Det sidste, det med det kolde bad? Det gør jeg. Så må jeg lugte lidt fælt nede på kommunen. De har sikkert selv lugtet værre end jeg gør - og jeg skal jo bare aflevere klagen og så gå igen. No biggie. De kommer ikke engang til at lugte at jeg været der. Ha! Snydt igen.

Jeg bliver nødt til at drikke mere. I går tissede jeg ikke. Jeg gik seng klokken 3 om natten, tissede før jeg hoppede i dynerne, og så tissede jeg ikke før klokken 3 - natten efter. Dvs. zero tis på et helt døgn? Jeg har haft superondt i hovedet de sidste 4 dage, og jeg har slet ikke tænkt på, at det kunne være fordi jeg fik for lidt væske. Tak famse, for lige at minde mig om det. Jeg har hovedpine igen i dag. Ret slemt. Jeg burde tage et par piller og hoppe i seng igen. Men jeg har bare taget pillerne. Jeg kan altid sove senere, hvis jeg bliver træt. Hvilket jeg gør, for jeg er altid træt, og især omkring 13:30-14-tiden. Der sidder jeg her og glipper med øjnene. Engang imellem har jeg ikke opdaget det, og falder i søvn foran computeren.

Det minder mig om, at jeg skal huske - HUSKE - at skrive til Jonna. Og JZ og Hamid... Det hober sig op. Jeg hader, når jeg ikke har overskud til at svare på e-mails og sms'er med det samme. Det er simpelthen så irriterende, for ofte går der så lang tid, at det er pinligt at svare på den, så det er mindre pinligt at starte på en helt ny... Jeg har faktisk ikke overskud til noget for tiden. Alt er ulideligt, og jeg gør kun tingene, fordi ingen andre gør dem for mig. Jeg føler bare, at jeg er ved at dø, når jeg går ned med skraldet eller skal koge en gryde med pasta. Det virker så uoverskueligt at skulle huske at skrue ned og røre rundt i det med jævne mellemrum. Det er bare... ØV. Tænk hvis ens muskler kunne klare at ligge i sengen indtil man fik det bedre? Suk. Men det er da altid noget, at René tvinger mig til at gå en tur hver dag, for ellers ville jeg bare sidde og sumpe endnu mere.

Godt så.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar