Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 8. juli 2012

Onkel morfar

Shoot! Jeg havde glædet mig til en lækker gåtur i regnvejr, men René nåede at se regnen inden vi gik - så nu sidder jeg her. Jeg kan godt gå alene - men jeg tør faktisk ikke. Derfor må jeg sidde her, i det nederen tørvejr, og håbe på at regnen start stopper. Øv for en regn-sky mand. Jeg kan høre regndråberne, jeg kan høre bilerne køre på de våde veje... And yet I'm still here. Dammit!

Ugly Kid Joe. Kan I huske dem? Freaking fedt band. Ærgerligt at de ikke laver musik længere. Men ok; "Menace To Sobriety" og "Motel California" var ikke særlig fantastiske. "As Ugly As They Wanna Be" og "America's Least Wanted" var de fede, og de var ikke de fede, de var de freaking monster kanoncool plader! Sidder og lytter til sidstnævnte, og den er simpelthen så fed, at jeg slet ikke kan rumme alt den coolness - og jeg er alligevel en stor kvinde. Haha.

Jeg vil tage et billede af mig selv, når jeg kommer hjem efter at have været ude i regnvejr! Hvis jeg vel at mærke kommer af sted mens det regner. Jeg ligner altid en druknet mus. Haha. Men regn er bare... Wauw! Og jeg elsker det dér med vådt hår. Det er bare lige mig. Jeg elsker at ligne en druknet mus, hvis bare jeg ikke har makeup  på, som løber. Hate that.

René siger, at vi kan gå om 10 minutter. Yay! Han har ikke en regnfrakke, så han har sin skindjakke på, sin hue og sine vanter. Hehe. Jeg kan ikke lade være med at grine, altså... Det er sommer, og det er ikke koldt - men han kan ikke lide at blive våd. Fair enough. Men hue og vanter? Haha. Jeg har selvsagt ikke hætte på, og hvis jeg var gået alene, ville jeg ikke have lukket regnfrakken. Og jeg ville have haft klipklappere på, så jeg også fik våde tæer - hvor våde, kommer jo an på, hvilken slags strømper man har på. Jeg har tilbudt René, at han kan låne min regnfrakke, og jeg bare kan have en T-shirt på. Men det vil han ikke acceptere. Skøre mand. Det er regn. REGN! Hvordan kan folk sige at regn ikke er lækkert? Jaja. Det er det samme som at jeg ikke kan forstå at folk elsker bagende sol.

"Hvem er det der er så rar? Det er onkel morfar!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar