Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 4. juli 2012

Faldet

Jeg støvsugede i dag, og pludselig fik jeg overbalance og faldt bagover, bankede hovedet ind i terrassedøren og kom tilskade med håndleddet. Det første, jeg tænkte på, var om ruden var gået i stykker - men det var den ikke. Nu har jeg bestilt tid hos lægen. Jeg har været ved at falde 3 gange i dag - plus den gang, hvor jeg rent faktisk faldt. Jeg er træt af at skulle være på vagt konstant, for at stoppe en eventuel katastrofe, når overbalancen kommer. Jeg er træt af det. Nu må der komme en forklaring på det. Ørelægen sagde, at der ikke var nogen indikationer for, at det skulle have noget med min balanceevne at gøre. Han har vel ret... Han må jo vide den slags ting. Men hvis det fortsætter, og lægen ikke kan gøre noget, må jeg finde en anden ørelæge. Det kan jo være ham, jeg var hos, der ikke var dygtig nok.

I morgen skal jeg til gynækolog. Det er forhåbentlig sidste gang - for nu. Jeg skal have fundet mine papirer frem, jeg skal huske at komme af sted i god tid - jeg skal også lige i bad. Men jeg når det nok, for jeg går snart i seng alligevel. Nej, klokken er ikke engang 22, i skrivende stund er den 21:29. Men jeg er træt, har hovedpine - og René har det dårligt, så vi kan lige så godt gå i seng.

Ellers har det været en god dag. Stille og rolig, efter jeg vågnede op fra luren, jeg tog efter faldet. Jeg var så træt og havde den dér voldsomme hovedpine. Men... Det gik jo. Jeg har ellers bare slappet af. Jeg har haft svært ved at bevæge mit højre håndled. Det gør meget ondt, når det bliver "brugt" - men der er ikke noget at se.

Nu tror jeg dog, at jeg går i seng. Der er ingen grund til at blive oppe længere, når René OG jeg begge har det skidt. Så - godnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar