Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 23. juli 2012

Katastrofe på katastrofe!

Marilyn Manson og Rob Zombie på turne sammen? Haha. Årets joke. Ja, altså ikke at de skal turnere sammen. Men at Marilyn Manson kan hænge fast på Rob Zombie. Marilyn Mansons sidste 3 plader har været en række af katastrofer. "EAT ME, DRINK ME", "The High End Of Low" og "Born Villain"... Christ! Der er 2 gode sange på "High End Of Low" - resten er bare... Øv. Jeg vil vove at påstå, at ikke mange af de gamle fans hænger ved. Jeg er stået af. Men "Born Villain" røg direkte ind som nummer 1 på Billboards Albumhitliste. Der må være kommet en ny fanskare, der elsker det dér ... musik. De tre plader har én fælles ting, ud over at være dårlige, og det er, at Marilyn Mansons stemme er det eneste der er tilbage af ham. Der er ikke følelse i sangene mere, det er image. Teksterne er latterlige, musikken er dårlig - men Marilyn Mansons stemme er på. Alt er gået op i glimmer og glamour. Han koncentrerer sig mere om sit sociale liv end om at skrive fantastiske sange. Vi ved, han kan - han har gjort det i så mange år! Manden er lynende intelligent, han burde da kunne se, at det er kørt helt af sporet. Med mindre det er fordi de gamle fans faldt af ved "EAT ME, DRINK ME" og han tænkte "Fuck" og forsøgte sig med en ny stil, netop for at få en ny målgruppe. Jeg er da ligeglad med, at han ikke ser ud, som han gjorde dengang i 1997, da jeg blev forført af hans musik. Jeg er ligeglad, det kommer slet ikke sagen ved. Men... Øv for den musik, han laver nu.

Jeg forstår ikke, hvordan han kan tænke, at det er en god idé at tage på turne med Rob Zombie, der SLET ikke laver musik i stil med Mansons. Det er fint nok at turnere med et band, der ikke lyder som ens eget - men at udtale sig om at det burde være sket for længst... Der har Zombie godt nok dummet sig. Nu kommer det at se sådan her ud: Mansons gamle fans tænker "Øv, hvorfor spiller han så meget af det nye" og de nye fans tænker "Øv, hvorfor spiller han så meget af det gamle - og hvad er Zombie for noget lort?" Det er ren katastrofe. Men jeg kan jo selvfølgelig lade være med at tage med. Og det havde jeg i øvrigt heller ikke tænkt mig.

Jeg må nok se i øjnene, at der er Megadeth, der stort set har haft samme stil hele vejen igennem deres karriere, og Type O Negative, som skiftede stil for hver plade, men ikke meget, aldrig kommer til at skifte stil igen. Kongen er død.

Når det er sagt: nu her, klokken 14:15, målte jeg mig, og jeg har tabt yderligere 1 cm. Men nu er det sådan, at det først er den 29. jeg skal måle mig - den 29. i hver måned. Til næste år, skifter jeg til 28. Men den 29. måler jeg mig inden jeg drikker 1 liter sodavand. Hæ.

Bortset fra musikalske katastrofer, er jeg sulten og trænger til lidt mad, og jeg skal lave en indkøbsseddel. Yeah.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar