Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 12. juli 2012

Cool skin

For fanden hvor har jeg ondt - over det hele! Ej, det passer ikke. Jeg har ondt i lænden og i knæene. Der, hvor jeg har slidgigt. Yay, når man står og skal lave mad... Jeg har egenhændigt bestemt at vi bestiller mad i dag, for René kan heller ikke stå op i dag. Jeg ved ikke, hvorfor vi har så ondt. Jo, altså, René har gået ned til Boholte Centeret, så hans ryg er skadet, og mine knæ gør ondt. Så har jeg siddet på en spisestuestol i flere timer, og har fået ondt i lænden. Men Renés er nok 10 gange så slemt som mit, så jeg burde ikke beklage mig. Men ja. Vi bestiller PIZZA i dag. Så kan du sidde og tænke "Er det nu smart når hun vejer over dobbelt så meget som hendes BMI siger, hun burde veje?" Ved du hvad? Jeg er ligeglad. Ha!

Jeg har fået et totalt cool skin på mit browservindue. Det er virkelig cool - Marilyn Manson, selvfølgelig!

(Det er ikke mig, der har lavet)

Jeg kunne godt lige have fjernet bloggen fra skærmen, men jeg gaaaad ikke at beskære billedet, og det er fint nok sådan dér. Jeg elsker Marilyn Mansons musik - men jeg hører det næsten aldrig...? Det er da sært. Jeg tror bare, at jeg er i en anden periode. Men jeg plejer at høre lidt af hvert, så jeg vil da lige smide "Born Villain" på. Den er jo superlækker. Jeg har ikke lært den så godt at kende endnu, netop fordi jeg lytter til så meget andet. Men jeg skal nok komme efter den. Den er jo lækker nok, som sagt. Der er nogle falske toner indimellem - men det er der mange kunstnere, der har. Måske er det med vilje at MM synger "Hey cruel world" omkvædet på en dybt uheldig måde. Af og til gør han jo ting, bare fordi. Han er cool. Jeg synes at det er smukt, at han er begyndt at tone en smuuuule ned for makeuppen, for han er altså lidt oppe i alderen, og selvom man sagtens kan have den slags makeup på, når man er i 40'erne, så synes jeg alligevel at det er pænere uden. Og han er jo ikke en grim mand, selvom makeuppen gør ham smuk. Ja, jeg ved det ikke. Jeg kan ikke blive enig med mig selv. Men cool? Det vil han nok altid være i mine øjne. Eller ører. Hvad man nu ønsker at kalde det. Hans stemme er fabelagtig, den er bare... Wauw, altså. Der er sgu ingen, der kan følge med, i hvert fald ikke i den genre. For Pete havde også den eventyrlig god stemme. Men han kunne ikke synge visse toner, så der sang Kenny. Det virkede sgu. Det er pissefed musik. Som Marilyn Manson. 

I dag har jeg fået halsbetændelse, tror jeg, det er blevet værre siden i morges, jeg troede at det ville gå væk, men det er det bestemt ikke! Jeg har dog ikke feber? Jeg skal til lægen i morgen, både for at få tjekket halsen og få underskrevet en fornyelse af mit kronikertilskud. Det skal jeg se at få ordnet, jeg fik brevet i går, men der er jo sommerferie og alt det der. Så jeg vil gerne have sendt det hurtigst muligt. Mine piller mod skizofreni koster tilsammen 5.000 kroner. Så kommer der pillerne mod epilepsi, der får jeg 3 forskellige præparater. Og mine piller mod gigt. Men dem tager jeg ikke fast. Dem tager jeg når jeg har akutte smerter. Burde tage en nu, meeen... så ondt har jeg heller ikke, så jeg vil tage chancen for alt muligt mærkeligt i maven. Jeg tog nemlig en i går. René og jeg har en aftale om, at det er én hver 2. dag. René er utryg ved at jeg tager dem, fordi det var dem, der gav ham blødende mavesår. Men han tog 3 i døgnet i 3 måneder. Jeg tager bare en efter behov, og jeg synes at jeg godt kan tage en 2 dage i træk, hvis det virkelig er nødvendigt. Hm! Jeg har ikke feber, gætter jeg på, men jeg snupper den lige, for at være helt sikker. 37,1. Det er ikke feber. Så jeg har ikke feber. Så er det sgu nok ikke halsbetændelse. Hvad søren kan det ellers være?! Ondt i halsen, når jeg synker og spiser - og ingen feber? Hmm... Jeg fejler garanteret ikke en skid. Haha. Men det er jo så bare dejligt.

René har brugt 30 minutter på at finde ud af, hvad han vil bestille hos pizzeriaet. Haha! Så er man kræsen. Eller sløv. Nu ser han Youtube. Det er pænt irriterende, for jeg er ret sulten. Meeen... Det kommer nok lige om lidt. Jeg har i øvrigt glemt at smide en cola i køleskabet. Øv. Jeg må lægge en i fryseren, så den hurtigt kan blive lidt kold.

Nå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar