Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 12. juli 2012

You crazy motherfucker!

Jeg tror jeg har halsbetændelse. Jeg har ikke feber, men jeg har goddamn ondt i halsen.

I dag har jeg bagt en... interessant chokoladekage. Den er meget svampet, og man SKAL bruge ske for at kunne spise den. Den er totalt freaky, og har en skør smag. Men den er ikke dårlig. Jeg kan dog ikke spise den, på grund af halssmerter, så jeg vil give Birta den med hjem - hvis hun kan lide den. Det kan jo ikke vide. Det kan også være, hun ikke kan tåle jordnødder. Men en interessant opskrift på veganske, fedtfattige brownies

René og jeg har lige været på apoteket for at hente hans medicin - og så lå der alt muligt medicin til mig. Jeg tager det hele, men jeg har ikke bestilt det, René har ikke bestilt det...??? Men det er gratis, so what the hell... Jeg tog det med hjem - jeg skal jo tage det på et eller andet tidspunkt. Det er sgu da meget cool at nogen har bestilt medicin til mig! Haha. René fik de piller, han har manglet siden tirsdag morgen. Han har taget en nu - crazy motherfucker. Han har ikke taget dem i 2 dage, og så starter han op på fuld dosis i dag, som om intet var hændt? Hehe.

I går blev vi meget, meget uvenner, og René sagde at jeg skulle skride. Hvorfor? Jeg havde fået nok af, at han havde snerret af mig hele dagen. Jeg sagde til ham "Gider du ikke godt at lade være med at snerre af mig?" - og så blev han overdrevet sur, spyttet stod omkring ham da han svarede at det var min egen skyld, for jeg havde været sådan over for ham hele dagen. Hvilket selvfølgelig ikke passede, så jeg bad om et eksempel. Han sagde, at jeg var gået fra ham mens han snakkede, da jeg børstede tænder. Jeg sagde "Det var i går" - og så brugte vi 10 minutter på at diskutere om hvornår jeg havde børstet tænder. Til sidst skreg han "DU SKAL IKKE TALE TIL MIG!" og satte sig foran sit fjernsyn. Jeg gik i seng. Jeg gad ikke at smøre madpakke eller lave sodavand og hælde på flasker, og jeg gad ikke at sætte vækkeuret. Så jeg smuttede bare i seng og sov dejligt. 10 minutter før han skulle ud af døren (han havde sat sit eget vækkeur) kom han i tanke om det med maden og sodavandet, og eftersom vi var blevet gode venner, ordnede jeg det lige hurtigt.

Men: vi venter på hans vejleder, som jo skal spise kagen. Hun kommer tidligst klokken 15, hun ringer først, og har ikke ringet endnu. Men vi venter gerne. Åh,hun er i telefonen nu. Hun er her om en halv times tid. Det er jo smukt. Jeg haft vand i fryseren, det var blevet lidt frossent, så jeg tog det ud og lagde det i køleren. Min veninde gider ikke den slags - men det er lige noget for mig. At kredse om mine gæster. Det er simpelthen så hyggeligt. Samme veninde kommer her en af dagene med sin mand til kaffe og kage. Uden kaffe. Men det bliver hyggeligt nok alligevel. Vand og sodavand er altid et hit. Vi kan evt. købe en øl til manden. Han er ret glad for øl. Men ikke alkoholiker. Heldigvis, da.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar