Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 5. juli 2012

Vandinspireret colaland!

Jeg har skabt et helt nyt Lalandia - og i stedet for vand, er der cola. Jeg skulle bare have Frisium, for at undgå kramper. Jeg tog pillerne, og fik kramper, jeg var nødt til at vække René, 05:30, og han skal op 07:15. Så måtte han gå og tørre op efter mig. So Lalandia is no more. Jeg mener seriøst - alt var sjasket til i cola, selv mig! Men jeg skifter ikke nu, jeg skal alligevel snart i bad. Men sikke et rod!

Jeg sidder og lytter til "Mmm Mmm Mmm Mmm" - og jeg har altid syntes at den var cool - men så en dag lyttede jeg til tekstren, frem for bare musikken. Det er fandeme en mærkværdig tekst! Sangen er dog ikke mindre genial.

Den er cool, ikke? På sin egen, særprægede måde. Det er Crash Test Dummies, der har lavet den, og den er fra pladen "God Shuffled His Feet". Den er i øvrigt fra 1993. Min far købte pladen, og så vidt jeg husker, syntes jeg ikke så meget om den, men min far var glad for den.


Denne plade, "Rize Of The Fenix", er nummer 1 på min ønskeliste. Hele pladen er så sygt fed, men den her sang, "Throw Down"... yeah. Lidt bedre end alt andet på pladen. Jeg elsker denne sang, jeg kunne høre den en hel dag, tror jeg, uden jeg ville blive træt af den. Men det skal jeg ikke, og det er ok. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar