Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 24. juli 2012

Klage og Bottom!

Mmm... Jordbær. De smager så dejligt, at jeg dårligt kan holde fingrene fra dem! Det er tarveligt når de er så dyre. Men hey - så er de bare ekstra specielle, når man endelig får dem! Hehe. 

Jeg har snart fået sammensat klagerne til kommunen, og jeg regner med at gå på biblioteket i morgen, printe dem ud, og fotokopiere det, der skal fotokopieres. Det koster ikke alverden - 1 krone pr. ark. Så skal vi ikke besvære nogen med at  låne deres printer og bruge deres blæk. René har bare misforstået det hele. Han vil lægge hele sin gennemgang af lægerne og det offentlige ved, selvom jeg har forklaret ham, at de ikke læser hans "livshistorie" fra han blev syg og frem til nu. De læser det ikke, men han insisterer på at vedlægge det som et billag. Helt skørt. Men min klage over rehab.-teamet er åbenbart forkert, så den skal vi have lavet om. Men han har besluttet sig for, at det skal være i dag. Så kan vi gå på biblio i morgen og få ordnet det.

Jeg er virkelig fuldstændig udmattet efter den korte tur, men det var ikke turen, der var problemet - der var bare så freaking mange mennesker i centeret og jeg var ved at blive skør af det. Heldigvis skulle vi kun hos grønthandleren. Men jeg havde sagt til René, at jeg ikke gad at købe ind i dag. Det var rart at han respekterede det. 

Lige nu sidder jeg og overvejer at starte på en klage, og se om den kan blive bedre end den anden, jeg skrev. Den første er superlækker, og den bliver sendt, uanset hvad René siger.

Husk:
Se Bottom. Dvs. køb den på dvd og se den. Det er et køb, der ikke KAN fortrydes hvis man er til engelsk humor. Vent eventuelt med at købe den til min anmeldelse er blevet uploadet til  hjemmesiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar