Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 9. juli 2012

Altid i sidste øjeblik

Uh! De har lovet regn igen i dag - og jeg har ikke været nede og købe ind endnu! Måske er jeg heldig? Jeg synes, det lyder som om det allerede regner nu! Haha! Jeg glæder mig. Så kan det være, at jeg bliver nødt til at gå alene, øv, men regnen er det værd. Hehe.

Det er lidt som om jeg har mistet glæden ved at snakke med andre. Jeg mangler at svare på seriøst mange e-mails, og jeg sidder og kigger på dem, tænker "Hva' fa'en skal jeg skrive" - det er som om jeg tænker at deres liv er mindre spændende end mit. Og det holder jo slet, slet ikke stik. Jeg har et røvkedeligt liv, det passer mig godt, men set udefra er det kedeligt og indholdsløst. Men JZ og Hamid... Jeg ved bare ikke, hvad jeg skal svare. Min far. Sille... Det er som om jeg bare er blevet helt tom. De har alle sammen gang i mere end jeg har, de lever deres liv, som rent faktisk ER mere spændende end mit, og alligevel sidder jeg her og bitcher over dem. Jeg er ynkelig. Dybt og inderligt ynkelig.

Jeg har sovet hele dagen. Ond, ond hovedpine, lige fra jeg stod op i morges og frem til nu, hvor det dog er stilnet lidt af.  Min ryg hader mig stadig, men jeg glæder mig alligevel til at komme ud i den (måske) faldende regn. Eller i hvert fald bare frisk luft!

Hm-hm. Nu er klokken 18:17, og jeg vil gå i gang med at spekulere over, hvad jeg skal lave til aftensmad...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar