Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 10. juli 2012

Træstammer - I Will Find You!

Jeg skal lave træstammer på torsdag. Uha uha. Ikke bare træstammer. Veganske træstammer. Men jeg har ikke noget gammel kage. Oh no! Så jeg må bage en brownie-kage i morgen. Men den skal være vegansk. Oh no! Så jeg har fundet en opskrift på brownies, veganske, og så selvfølgelig de veganske træstammer. Suk. Problematisk, når der kommer en veganer på besøg, og man gerne vil servere bagværk... Heldigvis er træstammer vildt nemme at lave. Bortset fra, at der ikke står mål ud for, men at man skal "prøve sig frem" - damn. Men jeg skal nok få det ordnet. Jeg ordner det i morgen aften. Kagen bager jeg i morgen eftermiddag. Det skal som nok gå! Selvom jeg er meget, meget usikker på det. Mest pga. æggeerstatningen, og den mørke choklade skal være over 70% og være uden mælkefedt. Det bliver mere og mere besværligt, og jeg bliver nok nødt til at gå i Kvickly. Men jeg skal alligevel ned og købe en ny sodastream-patron. Jeg vil virkelig gerne overraske Brita med hjemmelavede kager. Derfor er jeg glad for, at jeg lige fandt den side!

Problemet er, at jeg skal købe stort set alt... Men OK; først på måneden, vi burde have råd til det. Hehe. Den opskrift, jeg har fundet, dækker 6 træstammer, og vi er jo 3, så det passer fint. Det bliver dødspændende!

Jeg har fået sammensat en ny og bedre klage over Køge kommunes behandling af Renés sag, og jeg synes faktisk, at den er enormt god. Jeg er imponeret over mig selv. Hehe. Apropos det der med at skrive: René har givet mig en genial idé til at komme ud af skriveblokeringen: Jeg skal finde på en titel. Så skal jeg sætte et stopur på f.eks. 5 minutter og lave brainstorm, og det skal jeg gøre indtil jeg har fundamentet til en hel novelle. Så kan jeg skrive den efter faste rammer, og så er det højst sandsynligt nemmere. Det vil jeg prøve. Ikke i dag, for jeg er nok snart på vej i seng - men i morgen vil jeg skrive, for jeg har allerede skabt historien.

Jeg sidder og lytter til en cd, jeg tilfældigvis fandt i går, "The Celtic Circle" - det er rart nok, når man finder noget, man helt havde glemt at man havde. Jeg købte den i 2003, og jeg lytter som sagt til den nu. Den er utrolig fascinerende og god at lytte til, når man skal koncentrere sig.


Den her slags musik igennem hele 2 cd'er - det er meget, meget afslappende, når man skal lave noget, der ikke kan tåle at blive mixet med fede tekster fra sange med yndlingsbandet. Jeg er bare overrasket over, at The Corrs er på, med deres "Runaway" som INTET har med den slags musik, der ellers er på pladerne! Det er helt surrealistisk. Jeg plejer at springe den over. De er sikkert kun med, fordi de er irske. Det vil jeg tro. Og fordi den ene spiller violin. Eller noget i den retning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar