Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 1. juli 2012

Wicked Game (musik)

Tænk engang... Jeg har fået helt lyst til at fyre den af med heavy metal. Det er længe siden, jeg udelukkende er gået efter heavy. Haha. Det er min foretrukne genre. Det har det været siden '94. Før det var jeg rock n' roll kinda girl. Men nu sidder jeg og lytter til "The Memory Remains" og slapper af. Det skal man jo også. Jeg har i øvrigt ikke fået hørt den nye sangerinde i Nightwish. Hende, der blev smidt ud, var ellers rigtig god. Hun blev da smidt ud, ikke? Anyways; jeg har ikke fået hørt noget af det nye. Jeg sidder lidt fast på "Once" - jeg har flere plader med dem, men "Once" slår de andre med flere længder.

Jeg har lyst til cola. Og flere blommer (har lige spist 5). Og sex. Og et bad. Og rent tøj. Hmm... jeg kan ikke få det hele. Hvis jeg vælger sex, skal René først i bad. For fa'en! Han er den eneste, der kan lugte det. Nå. Men så det mest realistiske er nok blommerne. Så får jeg mylderbæ, ret kraftigt, og jeg skal spørge mig selv: er blommerne skidepinen værd? Smager de så godt, så det ikke betyder noget, at jeg skal rende frem og tilbage? Nej. Så faktisk er der ikke noget realistisk på den liste.

Kender I Chris Isaac? Det er nok ikke så mange af jer, der gør. Men havde i 90'erne et kæmpe hit med "Wicked Game" Videoen viste ham og den berømte, danske model Helena Christensen. Jeg hørte en dag, ved et rent tilfælde, en anden version af sangen, fra H.I.M. (His Infernal Majesty). Jeg synes at forskellen er enorm, og jeg foretrækker uden tvivl HIMs version.





LET'S GET ROCKED!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar