Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 7. juni 2012

Desværre fik jeg ret...

357 cd'er. 51 fugtskadede cd'er. Jeg VIDSTE det. Alle dem, der forsøgte at overbevise mig om noget andet, har fejlet. Jeg vidste, at jeg havde ret. Vidste det. Det var bare en mavefornemmelse. Den var så stærk, og jeg kunne ikke slippe den. Og jeg havde - desværre - ret. 51 fugtskadede plader. Men heldigvis er det kun 23 af dem, jeg ønsker at få igen. Resten er mest dødsmetal og den slags - ikke noget, jeg kommer til at høre igen. Men... De måtte lade livet for fugt.

Jeg har en virkelig crappy dag. Sådan, for real. Sidder og græder over virkelige ligegyldige ting. Der er minus på overskudskontoen, kroppen er dvask og halvdød, jeg har haft mareridt i nat (gik i seng 05:30 og stod op 11:20) og mine hænder rystede af arrigskab, angst og sorg, da jeg pakkede mine cd'er ud. Jeg er ikke helt kommet mig, selvom jeg vidste, at det ville ende sådan. Jeg kan ikke modtage flere inputs i dag, jeg er færdig, har mest lyst til, bare at gå i seng. Ser konstant blå prikker for øjnene og har hovedpine. Jeg kan ikke holde det ud, men det er man vel nødt til. Hvis der var en osteklokke, jeg kunne træde ind i og bare sætte mig og være mig selv 100%, så ville jeg nok gøre det. Ved det sgu ikke.

Jeg er altså nødt til at spise noget, jeg har ikke spist noget hele dagen - seriøs dårlig idé, men jeg har ikke været i humør til at spise. Jeg er stadig ikke i humør til at spise, men mit spiserør er begyndt at syre til. Det gør ondt, faktisk, selvom jeg ikke er sulten. Selve tanken om mad tænder mig fuldstændig af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar