Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 20. juni 2012

Onsdag morgen

Rugfler!
I kender dem godt, ikke? De dér rugbrødsagtige sataner med græskarkerner?Åh, altså, jeg elsker rugfler. Ind i ovnen og ud igen, så har man et yderst lækkert måltid mad. Da jeg var yngre spiste vi dem meget hjemme hos mig. Og jeg sidder og spiser dem nu!

1990´s
Der er stor forskel på, hvilken "musik" man bliver "født ind i" Mange af af jer kan måske huske 70'erne, andre 80'erne - og så er der mine år. 1990'erne. Jeg er vild med meget 80'er musik, Men når jeg sidder og filosoferer over tingene, så er de fleste af mine "episoder" i livet blevet til i 90'er musikkens liv. Mange af dem kan man jo  huske, når man tager en surfer på Youtube.
Jeg var teenager i 1990'erne. Det er sjovt at sidde og huske de forskellige sange og putte dem ind dér, hvor de hører til. F.eks. er Madonnas "Rain" en sang, jeg hørte den ene gang Flemming (se tidligere indlæg i denne måned) var på besøg hos mig. Vi hørte den sang. Det gør, at den sang er vigtig for mig, fordi Flemming var den første virkelige dreng, jeg forelskede mig i.

Bad!
Klokken er 07:22, René skal gå om 50 minutter, og jeg overmeget kraftigt lige at springe  i bad, inden han går. Jeg er ikke så glad for at bade, når han ikke er hjemme, fordi det er sket før, at jeg er skvattet i badet. Men når der er så lang tid til at han skal gå, kan jeg måske godt lige snige mig ind nu?

Ladies and gentlemen...
Jeg har nu været i bad og ordnet alt det, der skal ordnes i forbindelse med et bad, og det har kun taget mig omkring 40 minutter. Jeg skyndte mig også, og jeg har ikke lagt makeup. Det kan jeg sgu altid gøre. Renés rådgiver henter ham 8:40, så planerne er lavet om. Det har dog ikke nogen særlig betydning. Bortset fra, at Renés taske skulle være packed and ready to go på nuværende tidspunkt. Men nu har jeg faktisk et helt kvarter længere til at passe hans taske. Alt er ordnet; madpakken er smurt, flaskerne fyldt op, kagen bagt, kagen skåret ud og pakket ned, og der er servietter med til alle. Det skal vitterligt bare ned i tasken. Hvor er jeg glad for, at jeg gjorde alt det dér i går. Tænk, hvis jeg havde haft kramper her til morgen, hvis vi var kommet for sent op eller noget helt 3., der gjorde at jeg ikke kunne fylde flasker, bage og smøre madpakke! I dag vil jeg bage hvidløgsflutene, for jeg nåede det ikke i går. Jeg bager dem, mens René er på arbejde. Så er der noget lækkert, til når han kommer hjem.

Hår
Mit hår er den vigtigste del af min krop - mest fordi der ikke er noget andet, som er pænt. Men mit hår er smukt.  Nu, hvor det er nyvasket, krøller det over det hele - men når det tørrer, krøller det kun i den ene side. Irriterende? JA! Jeg vil gerne have en ny frisure, men jeg føler mig ikke inspireret. Typisk. Meeen... Der kommer nok en frisure på et tidspunkt, jeg ikke kan stå for. Så er spørgsmålet jo bare, om håret og frisuren kan forenes.

Men!
Nu er det blevet tid til at pakke Renés taske, han skal gå om 10 minutters tid. Derfor vil jeg sende ham ud af døren i god ro og orden.

Nå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar