Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 15. juni 2012

Forfatter in spe (derfor alle de mange indlæg)

Dagens fjerde indlæg
(allerede kl. 20:20)

Jeg har lige spist en hel bakke solmodne, lækre kirsebær. De kostede 15 kroner for 500g. Jeg ved ikke, om det er billigt, men godt smagte de! Og nu er jeg ved at lave aftensmad. Jeg er lidt forsinket, fordi jeg var lidt smadret efter turen i Kiwi + Boholte  Frugt & Grønt. Skøn butik, i øvrigt. Jeg købte en eller anden form for tyrkiske småkager, for René ville have tyrkisk candyfloss - det er lige en tand for sødt til mine smagsløg, må jeg indrømme. Så købte jeg så også de dér kirsebær derinde. I Kiwi købte jeg en Faxe Kondi Free. Jeg er sgu ved at blive afhængig af det bæ, selvom jeg kun har drukket 3 flasker. Ever. Nu er jeg så i gang med at lave dej til en god, hjemmelavet pizza. Det bliver med en dåse hakkede tomater, en pakke skinkestrimler og en pose mozzarellaost. Jeg har tænkt mig at tilsætte nogle krydderier, men jeg ved ikke hvilke - det må vi se på. Men der skal i hvert fald hvidløg i. Jeg elsker hvidløg. 

I Kiwi
Jeg var jo, som nævnt, i Kiwi her sidst på eftermiddagen, og jeg stod næsten i kø, da jeg så det dér stativ med hårpynt. Det skulle jeg se på, for min sidste hårelastik er ved at stå af. Men de eneste elastikker, de havde, var i virkelig farvestrålende farver. Derfor har jeg nu blå, pink, lilla, gule og limegrønne hårelastikker - 2 af hver. Fint skal det være. Jeg er vant til at bruge mørkebrune elastikker, fordi jeg har brunt hår. Det bliver bare totalt farvelade, næste gang jeg skal have en elastik i håret. Suk. Men de havde nogle skønne spænder. Hvor er jeg dog ked af, at jeg ikke kan bruge dem. Mit hår er simpelthen for tykt til at noget kan sidde fast i det uden at falde af. Men okay; hellere tykt hår end fede hårspænder. Jeg har jo nu en farveeksplosion af elastikker. 

Der stod en kvinde bag os, som kun skulle have 2 ting, og René og jeg havde en halvt fyldt indkøbsvogn. René sagde at hun kunne komme før os. Så begyndte hun at sige "nej, det behøver jeg ikke" og alt muligt - hun var meget høflig. Men til sidst fik vi hende overtalt til at springe os over i køen. Bag os stod en mand med en fuld indkøbskurv og så sur ud, fordi han ikke måtte komme før os. Men han skulle jo ikke kun have 2 ting, så kan han sgu da bare blive i køen. Det er så irriterende at folk bliver sure over den slags ligegyldigheder. Psh.

Konstatering
Man skal have en riiigtig god grund til at aflyse samme dag som ens konsultation hos en speciallæge - for ellers koster det 250-300 kroner i gebyr. Jeg skulle have været til gynækolog på tirsdag, men fik menstruation i går - og heldigvis kan jeg nå at ringe på mandag. Jeg var så heldig at få telefonsvareren, der sagde at de havde lukket om fredagen - og så det med pengene. Super. Men havde jeg haft en tid mandag, var min grund til aflysning vel egentlig også god nok? De kan jo ikke udføre en gynækologisk undersøgelse på mig, når jeg har menstruation. Ad. Så jeg ringer mandag morgen. Men husk det: skal I til en speciallæge, så husk at tjekke hvad gebyret for aflysningen samme dag er. Bare et godt råd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar