Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 1. juni 2012

Tja... *indsæt titel*

Okay... Jeg overdramatiserede måske en liiiille smule i går. Jeg har bare altid haft ren hud, dog fedtet, så det kom sådan lidt bag på mig. Men jeg tror nu, at jeg prøver en ny shampoo alligevel. Jeg har set mig varm på Änglemarks 2i1, og den koster 25 kroner for 200ml. Det er sådan set ret billigt. Pantene koster 38 kroner for 250ml.  Så det tror jeg, at jeg vil prøve.

I dag har jeg haft kramper, mens jeg var alene hjemme. Jeg synes ikke, at det var så slemt, men jeg faldt 3-4 gange. Det er alligevel en del gange. Hehe. Mon René kan låne bilen den 11. juni, når vi skal ind på neurologisk ambulatorium? Ellers må vi jo bare tage toget. Det tager 45 år med bussen, men med toget går det hurtigt fra Køge til Roskilde. Så er der visse ting, jeg gerne vil have svar på - og det er jeg ret sikker på, at jeg glemmer, men at René husker. Godt at René skal med!

Jeg har andre symptomer, jeg skal tale med min neurolog om, men han er sådan lidt arrogant, så jeg tror, at jeg vil spørge en læge om det. Bare lige for en sikkerheds skyld. Mine problemer er, at jeg har tics overalt på kroppen. Skulderen,  hoften, benet, munden - eneste sted, der ikke er tics er omkring øjnene. Og så er jeg begyndt at få en form for "episoder" hvor jeg ser dobbelt og går på en sky. Af og til kan jeg styre, hvordan jeg går, af og til kan jeg ikke. Jeg ved som sagt ikke, hvad det er. Min veninde siger at det kan være betændelse i balancenerven. Jeg ved ikke, om det er det, det er. Men nu må vi se, hvordan tiden udvikler sig.

Og med disse ord - går jeg ned til KBJ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar