Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 23. juni 2012

Jehovas frisurer og makeup

Jehova
Jonna kommer i dag. Hun har forklaret forskellen mellem de protestantiske kristne og Jehovas Vidner. Dem, som er protestantiske "fortolker" Bibelen, og tror f.eks. på, at ens sjæl lever videre efter døden (i Himlen). Jehovas Vidner "fortolker" ikke Bibelen, men bruger den nøjagtig som den er. De følger den som den står der, sort på hvidt, hvorimod protestanterne ligesom læser "mellem linjerne". Det var en god forklaring, for jeg har faktisk undret mig over, hvad forskellen var, fordi jeg gik i klasse med en dreng, som var Jehovas Vidne og derfor ikke måtte deltage i kristendoms-lektionerne. Jonna forklarer en masse ting, som jeg ellers ikke vidste, og det er rart, for så slipper jeg for at læse hele Bibelen. Men jeg er, som jeg vidst troede tidligere på ugen, ikke kristen/Jehovas Vidne, og det har jeg det godt med. Jeg ved ikke, hvad der gik galt den aften, men i hvert fald er jeg okay igen. Jonna kommer her klokken 13, rundt regnet.

Opvask og læger
Jeg magtede ikke opvasken i går. Jeg tog halvdelen, den anden halvdel står derude nu. Den er vasket af, den skal bare lige tørres og sættes på plads. Jeg kan ikke klare det inden Jonna kommer, men hun skal heller ikke ud i mit køkken, så det gør ikke så meget. Jeg har ringet til 3 forskellige ørelæger ang. mine svimmelheds-anfald, og den tidligste tid, jeg kan få, er i august. Jeg snakkede med en af sekretærerne, der sagde at det var bedst hvis jeg kontaktede egen læge først. Så jeg skal have lavet en tid i næste uge. Jeg har umiddelbart ikke propper i ørerne, men jeg er bange for, at der sidder nogen længere inde, for det gør fandeme ondt at få fjernet propper i ørerne. Den dér vatpind... det går ikke for mig, altså, men hvis det kan hjælpe på min svimmelhed er det nødvendigt. Jeg ved faktisk ikke, om det er lægen eller sygeplejersken, jeg skal snakke med, men det kan jeg finde ud af, når jeg ringer og får en tid. 

Makeup
Jeg har makeup på i dag. Jeg fik sådan en lyst til at putte det på, selvom jeg ikke skal noget. Det er bare hyggeligt engang imellem. Så jeg har smukkeseret mig; ordnet håret, børstet tænder, renset huden før jeg lagde foundation på, lagt makeup og taget noget pænt tøj på. Som sagt er det eneste, der sker i dag, at Jonna kommer. René har været nede og købe ind, så det skal jeg heller ikke. Det er for mig, og mig alene. Jeg er ikke den eneste, der har det sådan, ved jeg, og det er jo også fedt nok. Makeup er cool, og det er cool at øve sig i at lægge makeup, hvis man ikke kan alle de gode teknikker. Jeg kan de fleste, men jeg mangler lidt ekstra. Jeg har dog ikke specielt meget makeup. Jeg bliver nødt til at skaffe mig noget mere, men på den anden side er det ikke det, jeg bruger mest af. Bh'er er vigtigere, og som jeg skrev i går, er jeg "in desperate need of" velsiddende bh'er. Men jeg skal nok få udvidet min samling - af begge dele.

Frisurer
Jeg har købt de her farvelade-hårelastikker, og de er lige en tand for små. De kan kun nå 2 gange rundt om håret, hvilket betyder at jeg ikke engang kan have en ordentlig hestehale. Jeg kan lige præcis få lavet "the bun", men så heller ikke mere. Jeg overvejer at gå ned til Matas og købe de almindelige hårelastikker, jeg bruger. De her er en skandale. Men måske udvider de sig. Det gør de brune jo. Jeg prøvede at lave fletninger - det kan jeg sgu ikke længere. Jeg har glemt hvordan man gør. Crap. Men knolden i nakken (the bun) er den frisure, jeg bedst kan lide, selvom alle synes at jeg ligner en lærerinde. Jeg er ligeglad, for det er den frisure, jeg foretrækker.

2 kommentarer:

  1. Mega nice blog - Elsker din frisure med hårelastikker gør det som du vil ! - det er cool :-)

    SvarSlet
  2. Mega nice blog - Elsker din frisure med hårelastikker gør det som du vil ! - det er cool :-)

    SvarSlet