Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 25. juni 2012

Svamp - eller hvad?

Sidste blog for søndagen - det er teknisk set mandag nu, men mandagen begynder for mig først når jeg har fået en god nats søvn.

Det er i morgen René starter sine nye arbejdstider. Han skal være på arbejde i 3 timer i morgen. Det frygter jeg rigtig meget, for han havde svært nok ved at klare de 2 timer, han ellers arbejdede. Jeg må tage mig lidt ekstra af ham, når han kommer hjem.

Jeg har netop vasket op og smurt Renés madpakke. Opvasken var ikke så stor, men for helvede hvor havde jeg ondt. Jeg satte mig ned. Det hjælper som regel. Det gjorde det også i dag.

Jeg har ikke fået renset min hud her til aften, jeg har stadig tid, men efter jeg har været i bad, orker jeg det ikke. Det var dog et dejligt bad, som jeg trængte til - både fysisk og psykisk. Det er ikke suuuper lang tid siden jeg sidst var i bad - men længe nok.

Klokken er 00:25, og jeg overvejer at gå i seng - jeg skal jo tidligt op i morgen.  Jeg skal have sendt René ud af døren senest 08:40, og jeg skal op omkring klokken 07:00. Det er en god idé at være udhvilet, selvom jeg er klar over, at René og jeg tager en lur når vi har været nede og handle. Jeg overvejer at smutte derned selv - men René er nok ikke positivt indstillet. Det er noget, vi lige må snakke om i morgen. Han skal på apoteket og hente sine sovepiller. Alt det kan jeg jo godt klare for ham, jeg skal bare have pengene og hans sygesikringskort. Det svære bliver at overtale ham. Han vil ikke have, at jeg går ud alene. Men jeg vil forsøge at kringle den, så det er okay, for han kan alligevel ikke gå ned og handle efter 3 timers arbejde og 10 minutters transport hjem. Jeg bliver nødt til at få ham til at forstå, at det er for hans eget bedste.

Men: det var den dér seng, der kaldte. Jeg vil dog vente med at gå i seng til jeg har fået stoppet en sovepille i René, så han kan komme i seng samtidig med mig.

Jeg tror faktisk, at jeg har fået svamp. Det er ikke rart, og jeg burde tjekkes hos lægen, hvis det bliver værre, men man kan vist købe midler mod svamp i håndkøb. Altså, svamp i skeden. For meget ble, for meget sæbe, for varmt vand... Der kan være en del årsager til det, og jeg gider ikke at gætte. Jeg vil bare erklære dette:

DET FREAKING KLØR!

Og hermed vil jeg invitere René i seng.

Godnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar