Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 4. juni 2012

Det er den rene fryd

Jeg har været i bad. Jojo, den er god nok. Jeg har fandeme været i bad! Jeg var også fæl. Som i FÆÆÆL. Men jeg kan ikke sådan rigtig tage mig sammen til det dér med at gå i bad, det er meget kompliceret for mig. Eller... Det er det ikke, men for mig føles det som at skulle kravle op af verdens højeste bjerg. Når jeg har været i bad, er det som at ankomme til paradis. Ren og velduftende. Så er det man tænker "Hvorfor gik jeg ikke i bad noget før?" og i det samme falder svaret "Fordi der har været minus på overskudskontoen". Jeg er ikke helt så glad længere. Ved ikke sådan, hvad der udløste mit dårlige humør. Måske var det badet. Mine fingre er tørre som noget, der er rigtig tørt, og jeg burde smøre en form for creme i mit ansigt, som faktisk også er ret tørt. Men jeg gider ikke at rejse mig. Eller... Jeg ORKER ikke at rejse mig. Mest på grund af smerte.

Men jeg er måske også ked af det, der er sket her til aften. Jeg ville gøre en veninde en tjeneste, og så viser det sig, at det dårligt bliver en tjeneste, men faktisk bare... Ja. Jeg håber at hun kan få gavn af den after all. Men altså... Ja. Den slags bestemmer jeg jo ikke.

Anyways; der er mange måder, jeg kan være blevet tynget ned af. Jeg fandt et billede af René, som en gammel veninde til mig engang sagde "Ej, Rikke, du kan altså gøre bedre" - det sårede mig rigtig meget, og jeg tænker på hendes væmmelige personlighed hver gang jeg ser det billede. Derfor vil jeg ikke have det fremme. Jeg synes ikke at det er rart at skulle forbinde min elskede med en tidligere, dårlig veninde. Det er nok, at jeg tænker på alle de andre ting, hun har sagt igennem de måneder, vi legede veninder. Hun er vitterligt et dårligt menneske. Der er ikke plads til andre i hendes verden. Men jeg kan da heldigvis fryde mig over, at hun nu er ude af mit liv. Det sætter jeg pris på.

Lige nu er jeg ved at koge pasta. Vi spiser bare pasta med parmesanost/mozzarellaost samt ketchup, for jeg kan ikke overskue at lave mad, og René kan vist ikke helt finde ud af det. Haha. Men jeg har sat en gryde vand over. Jeg tror at jeg vælger skruer i dag - jeg er ellers en spaghetti-kinda girl. Og ligegyldigt hvad folk siger, påstår og tænker: Der er pasta - og så er der spaghetti. Det kan godt være, at det er lavet af det samme, men det er laaang fra hinanden. Spaghetti har ikke samme smag som f.eks. pastaskruer. Spaghetti er helt specielt. Ikke engang makaroni kan følge med, selvom der ikke er noget så lækkert som makaroni med kødsovs. Spaghetti overgår det hele. Jeg har 1kg spaghetti i skabet, og en pose med skruer, faktisk 1½ pose, og jeg vil lave skruer i dag. Jeg river noget parmesanost til mig selv, og så får René noget mozzarellaost, for vi har ikke nok parmesanost til os begge to, og jeg bryder mig ikke om mozzarella på pasta, når det ikke er en ovnret som f.eks. lasagnette. Mmm... Men skruer i dag, det bliver lækkert, det er længe siden, vi har fået det.

Jeg gider faktisk ikke sådan rigtig at skrive mere. Lige nu. Men jeg behøver jo ikke at blogge døgnet rundt. Jeg har vist skrevet én blog i dag, plus den, jeg skrev i nat. Kan det passe, at dette er det 3. indlæg for i dag?

Hav en god aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar