Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 29. juni 2012

New Sensation!

Jeg har det stadig godt, her 23:56 - stadig ikke syg. Cool, hm? Dagen har været rar og hyggelig. En dag, hvor alt, der kunne gå galt, er gået galt - men på en sjov måde. Jeg har nydt dagen, selvom alt er fejlet. Det har været rart, og René og jeg har haft en rar dag sammen. Skønt. Alt har bare været rart. Det var en dejlig månedsdag. René har købt en Cookie Dough til mig, som jeg sidder og nyder nu. Jeg elsker den is.

Jeg lytter til musik. Lige nu INXS, men tidligere Aerosmith. Drikker lidt sodavand og tjekker videoer på Youtube. Kan nogen af jer huske Michael Hutchence? Det var sangeren fra INXS. Han begik selvmord. Jeg ved ikke hvorfor, andet end at han nok var ulykkelig. Han hængte sig selv, så vidt jeg husker. Det er mange år siden. Anyways, han har en totalt god stemme, sådan virkelig, og jeg synes, at I, hvis I kan lide popmusik, burde finde en af deres sange. Jeg er især glad for "New Sensation".
 


 Den er så glad i det. Rart. Hehe. Klokken er sgu blevet 00:34! Det er en hel time siden, jeg startede på indlægget! Vildt. Jeg skal snart i seng, så, for jeg skal til lægen i morgen, og jeg skal hjemmefra 1 time før. Så det er forholdsvis tidligt. Jeg skal op klokken 7:30, og jeg skal gå herfra omkring... hmm... 9:15. Derfor skal jeg mere eller mindre snart i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar