Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 15. juni 2012

Yeah...

Træthed tidligt om formiddagen?

Øhm... Ja? Nej, det er jeg faktisk ikke. Jeg ser godt nok sådan ud - men jeg er faktisk ikke specielt træt. Sidder og hygger med musik. Har ringet til en skadedyrsbekæmper, der sagde at det var ejendomsfunktionæren, der skulle tage sig af det. Yay! For så kan René eller jeg gå derhen mandag morgen og sige "Nu skal der gøres noget" - for det er fandeme ulækkert. Men jeg vil følge min svigerfars råd og starte med noget almindeligt bugspray for lige at få ram på det værste. Og så smutter jeg derhen mandag morgen. Det er bare, altså... De kravler rundt om ens fødder, her, inde i soveværelset, på trods af, at her er under 55% luftfugtighed, når vi sover, og de lever bedst over 75%. De har helt sikkert været her, da vi flyttede ind - og nu skal de fandeme betale for det, dem derovre på ejendomskontoret. Noget må de gøre. Vi taget alle forholdsregler for at fjerne dem, vi af endda affugteren kørende, på trods af, at her er åbne vinduer, og den dér satan sluger bare strøm som... en der suger meget strøm. Det er noget bæ. Men de må gøre noget.

Rockmusik & angst for flop

Jeg elsker tilbagelænet musik. Ikke sådan... kedeligt musik, men tilbagelænet rockmusik, som man kan læne sig tilbage og lytte til, og som man ikke kan lade være med at synge med på - selv om man måske ikke kan teksten. Hehe.

Slash & Myles Kennedy

Den her sang er virkelig bare en af mine yndlings for tiden. Jeg lytter godt nok meget til "Heavy Metal Lover", "You And I" og flere andre sange. Jeg lytter ellers meget til rockmusik for tiden, og Slashs plade er helt igennem rock 'n' roll. Den her sang, "Back To Cali" er virkelig tilbagelænet rockmusik. I morges kom jeg i tanke om Tenacious D. Ved ikke, hvordan jeg kunne glemme det, men de har jo udgivet en ny plade. Så jeg for ind i TDC og købte den, men jeg har ikke pakket den ud endnu, så den er ikke klar til at blive lyttet til. Jeg glæder mig sådan til at høre den, men jeg venter alligevel. Hvorfor? Hvad er jeg bange for? For at den stinker? Det ville være SÅ ærgerligt, for Tenacious D og især Jack Black er bare geniale sangskrivere. Deres sange er bare tidsløse. Men jeg er alligevel bange for, at den her nye ikke kan leve op til deres selvtitlede plade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar