Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 15. juni 2012

Velkommen

Musik og hår
Jeg sidder og lytter til "Velkommen til Medina". Kan I huske den? Haha. Da den kom ud, var der bare tryk på inde på blog.dk. Alle skrev en "Velkommen til..." blog om sig selv. Også mig. Totalt kikset. Men det er nu også en god sang.

Jeg stod og kiggede på mit hår lige før. Det er lidt småuglet, og der er midterskilning (det hader jeg!) - der er også en del grå hår. Jeg synes ikke, at det er pænt, og jeg forstår ikke andres trang til at fortælle mig, at jeg har smukt hår. Jeg tør dog ikke at klippe det af, selvom jeg har haft kort hår i 3/4 af mit liv.


Renés udtalelser
René sagde i går: "Arbejdet ødelægger mig. Først skal jeg på arbejde og kan dårligt klare det, og så har jeg en dag fri til at komme oven på, så begynder det at gå en lille smule bedre, og så skal jeg på arbejde igen dagen efter". Jeg kan ikke holde ud at se på ham - som jeg skrev i går. Han falder sammen. Ikke på én gang. Men langsomt. Jeg kan ikke gøre en skid. Det kan han heller ikke selv. Han skal jo igennem det. Jeg hader dem, der udsætter ham for det her. Virkelig inderligt. De skulle prøve det selv. At se på at deres elskede (mand, hustru, børn, søskende, forældre...) skal lide på denne måde. Ingen vil kunne klare det, ingen ville holde det ud. Folk tror, at dem, der har en et-eller-andet liggende på hospitalet/hospice/derhjemme for at dø af kræft eller en anden dødelig sygdom, det er dem, der har det værst. Og det er det muligvis. Ja, det er det da nok.  Men jeg synes, at jeg lider utrolig meget under Renés sygdom. Ikke fordi han lægger byrder på mig overhovedet, men fordi jeg bor sammen med ham og ser ham kollapse, ganske langsomt. 

Tænder
Det her er selvfølgelig et screenshot fra Youtube. Jeg vil, med dette billede, fortælle hvad jeg synes om tænder, fordi det betyder meget. Det første, jeg lægger mærke til hos andre, er deres tænder. Ikke fordi de skal være perfekte. Men det er udformningen, til dels farven, der betyder noget. De tænder, jeg synes er pænest, er dem, der er lidt "ujævne" i det. Og jeg har i går erfaret (ved at se denne video) at Peter Gabriel har nogle overdrevet pæne tænder. Jeg ville virkelig gerne have de tænder, selvom det nok ville have medført mobning. Dumme møgunger.

Konstatering
Man skal aldrig lade 1½ Faxe Kondi Free ligge 1½-2 timer i fryseren uden at forvente en del "vådhed" når den skal åbnes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar