Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 22. juni 2012

If this is cool

Cool?
Jeg undrer mig over, af og til, hvad der er specielt ved denne side. Det er en side som så mange andre. Jeg har siddet og set Youtube, og piger, der er gode til at lægge makeup, har ofte flere tusinde abonnenter. F.eks. så jeg en pige, som viste sin ekstremt store samling af makeup. Hun havde lidt over 40.000 abonnenter. Linus, som jeg ellers elsker at se, en, som tester computerhardware, har 1.000 abonnenter selvom han er vildt fantastisk. Men der er flere af de dér piger med deres makeup-tutorials har over de 40.000 abonnenter. Det er fandeme vildt! Jeg kan det meste af det i forvejen, men det er sjovt at se alligevel. Det er cool med videoer, hvor man kan lære tricks, man ellers ikke kender. Men jeg har hvad... Jeg tror at jeg har 16 faste læsere. Jeg har mange visninger hver dag, men de kommer fra google, og det er nok ikke nogen, som folk klikker ind på, velvidende hvad det er - jeg tror ikke, at mange af dem rent faktisk læser min blog.

e-mails
I øvrigt har jeg overvejet at lave en @rapoulsen.dk e-mail. Jeg synes at det er lidt irriterende at bruge den samme e-mail til alt, og jeg har jo det domæne, pga. min hjemmeside. Det er da egentlig meget cool? Så skal jeg bare finde på et godt navn. Men det er vel let nok, når det er mit eget domænenavn.

Sygdom
Jeg har det vildt dårligt lige nu. Ser dobbelt, når jeg kigger på skærmen, og jeg føler mig lidt "lettere" end jeg ellers er. Sådan som hvis jeg var syg, ville jeg tro at jeg kunne flyve. Men nu er jeg ikke syg. Og det er længe siden jeg har været det sidst. Det er een ekstrem god fremgang, og jeg glædes over det hver eneste dag. Men jeg er begyndt at få de her fokuserings- og svimmelheds-anfald 2-3 gange om ugen. Jeg ved ikke, hvad der er galt. Jeg gider ikke at gå til lægen med det, før det er blevet virkelig gene for mig. Okay, det er det allerede, men sådan for alvor. Jeg vil tro, at det er en øre, næse og halsspecialist. Hvis der er noget synderligt galt, er det sikkert betændelse i balancenerven. Men jeg har næsten lige fået taget prøver hos sådan en, og der var ikke noget i vejen. Måske jeg skulle prøve en anden. Men nu må vi se. Det har kun varet siden... ja, midt i marts. Der fik jeg mit første anfald. Måske jeg skulle prøve at ringe til ørelægen i dag?

We're flying high
Jeg har det ret godt med Nisse for tiden. F.eks. i dag. Det har været så rart allerede, klokken er kun 12:11, men jeg har en god følelse til resten af dagen. På en eller anden mystisk måde har dagen (indtil nu) været romantisk på en uromantisk måde. Vi har bare siddet og set fjernsyn, men vi har holdt hinanden i hånden, kysset og sagt søde ting til hinanden. Det har været så skønt, og jeg føler det næsten som om jeg svæver. Det er en følelse som meget let kan forveksles med nyforelskelse, og hvem ved - måske er det en gammel nyforelskelse. Det er 11 år og 11 dage siden jeg så ham for første gang. Det er 5 år siden, sådan næsten (14. august) at vi blev kærester. Han friede den 2. september. Vi blev gift 1. november. Det gik hurtigt. Men jeg synes at jeg havde ventet nok, alt taget i betragtning. Så det var mig, der valgte datoen, og det skulle gå hurtigt. Af og til bliver vi uvenner nok til at diskutere skilsmisse, men vi bliver gode venner igen - vi elsker jo hinanden. Den slags skænderier er ikke noget, der sker til dagligt. Normalt, når vi bliver uvenner, diskuterer vi bare. Men efterhånden som vi vænner os til at være sammen, jo mindre skændes vi. Vi har boet sammen siden januar 2007, fordi jeg flyttede ind hos ham for at hjælpe ham - han havde den dér rygskade, der gjorde at den eneste mulighed han havde for at få noget at spise, komme i bad osv. var at flytte hjem igen. 2 måneder efter han var flyttet hjemmefra. Og jeg lavede jo ikke en skid, så jeg flyttede ind hos ham, og det har åbenbart været tid nok for ham til at indse at jeg er superduperdingdong dejlig.

Fedtet hud
Jeg er begyndt at få fedtet hud igen. Det er fordi jeg er holdt op med at rense den. Jeg plejer at bruge Clinique, men jeg bruger en Matas-ansigtsrens for tiden, og jeg tror, at den er god nok. Jeg har sgu ikke råd til det dyre, selvom en sæbe holder i et års tid, selvom jeg bruger den hver dag. En skintonic koster 175 kroner for en mellemstørrelse, den holder også længe, og cremen holder i 1½ års tid. Det er sygt "drøjt" i brug! Det er deres 3-trinsprogram, man kan få det til forskellige hudtyper, og jeg kan kun anbefale det. Det er fantastisk så effektiv den er. 
Her er det. Vidunder-kittet til fedtet hud. Man kan også få det til kombineret hud, til tør hud og til uren hud. Jeg mener i hvert fald, at det er de fire ting. Der er i hvert fald skintonic i 4 trin, og som man kan se, bruger jeg trin 3 og den sæbe, der hører til fedtet hud. Jeg mener seriøst: hvis du har problemer med din hud og har lidt penge på kontoen, så køb de her 3 produkter. Grunden til, at jeg er skiftet til Matas' stribede er, at jeg gerne vil finde et produkt, der fungerer ligeså godt, men som ikke koster så meget. Men jeg regner med, at når jeg har brugt min Matas vaskegelé op, så går jeg tilbage til Clinique. Det er uden tvivl det bedste produkt, jeg nogensinde har prøvet.
Den er ikke så tydelig på dette billede, men det er til normal/kombineret hud, og den er faktisk meget god - jeg har bare brugt Clinique så længe, at jeg får svært ved at vænne mig til andre produkter - og jeg har kun brugt den her 3-4 gange. Men den gør sit arbejde - min hud bliver mindre fedtet for hver gang jeg bruger den. Så den kan jeg også anbefale. I hvert fald hvis man "kun" har fedtet hud og ikke uren hud. Jeg har store problemer med fedtet hud, og som sagt vender jeg tilbage til Clinique. Men når der er lavvande i pengebeholdningen, er Matas' stribede vaskegelé et godt alternativ.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar