Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 8. juni 2012

Kaj?



Den her e-mail fik jeg i morges. "Vi ikke kunne behandle din betaling seneste faktura" - Haha. Hvem fanden gider det? Jeg mener; jeg kunne godt åbne mailen, men der ville bare være et link til en bankoverførsel, og så ville min konto blive drænet for penge. Jeg fatter simpelthen ikke, at de dér fuskere rent faktisk får noget ud af det.

Jeg er ved at komme mig oven på tabet af 51 cd'er. Jeg er ved at være klar til at købe 23 af dem igen. Men jeg er så ked af, at de er gået i stykker, for de er en del af min fortid. Jeg kan godt se på mine cd'er, at jeg har en elendig musiksmag (eller havde), men stadig - de er fra min fortid. Så er jeg sgu ligeglad med, om det er black- eller death metal. Jeg er kold. Men jeg kan nok ikke skaffe de plader igen, så jeg må nok nøjes med de 23, som er allermest vigtige for mig. Jeg hader stadig det kælderrum. Grrr...

Jeg har noget tyrkisk candyfloss i skabet. Overvejer at spise lidt af det. Jeg ved ikke, hvor René har det fra, men han siger, at en inde fra blog.dk har anbefalet mig tyrkisk candyfloss, og det siger mig absolut INTET. Men det kan da meget vel være, at jeg tager fejl.

Måske er Kaj på arbejde i dag? Det håber jeg. Jeg har brug for en god hønsesnak. Hun møder først om 1 time. Men jeg kan vente. Jeg skal også have ringet til min farmor. Det gør jeg lige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar