Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 15. juni 2012

Flemming

Flemming... Drengen, jeg var forelsket i som teenager. Jeg må have været...  14-15 år gammel. Han var et par år yngre end mig, så vidt jeg husker. Eller i hvert fald et; jeg mener at han var 14 og jeg var 15. Han var den dejligste dreng. Han drillede mig altid, bare for sjov, og jeg elskede det. Han var en nørd med stort N, og der var ingen, der kunne lide Flemming. Jeg var svag. Jeg sagde, at jeg var forelsket i Dennis. Men det var Flemming, som havde erobret min hjerte. Hans store, brune øjne, det kommunefarvede til det let lyse hår i en totalt kikset frisure...

... Jeg har lige drømt om ham. Det var en dejlig drøm, egentlig, jeg var helt ærgret, da jeg vågnede. Men René spurgte, om jeg ville stå op eller sove mere, og jeg valgte at stå op, fordi jeg alligevel nok ikke ville kunne genoptage drømmen. Men Flemming. Hvis du er derude et sted, så husk, at du var en dejlig dreng, og at jeg tror, at du stadig er en rar mand. Jeg kan næsten ikke forestille mig andet - men jeg ved det ikke.

René sidder med ryggen til mig lige nu. Han snakker sådan sporadisk til mig. Det minder mig om vores første møde. Dengang var jeg sølle 21 år. Alle jer, som er først eller i midten af 20'erne - husk at leve. Glem ikke, at man ikke er gammel, før man føler sig gammel. Hvis du er 25 år og har en vild drøm - så gennemfør den, for ellers vil du sidde som 32-årig og fortryde det. Men det gode ved at jeg er 32 år, er jo, at jeg - selvom alderen trykker - stadig føler mig ung, inden i. På trods af de grå hår. Hehe. Jeg slipper ikke fra det. Jeg er stadig i stand til at pjatte og have det sjovt. Jeg er stadig i stand til at fnise over sjove ting med veninderne. Det eneste, der gør at jeg er gammel, er mine fysiske skavanker. Men jeg har påført dem selv. Jeg er overvægtig; ondt i ryggen, dårlig hofte. Knæene har jeg slidgigt i, men det ville jeg nok få under alle omstændigheder, for jeg har altid haft problemer med mine knæ, hel fra jeg var barn. Men gammel uden på, ung inden i. Hvert fald i dag. Måske er jeg en af dem, der føler mig ældre end jeg er. Haha. I morgen er jeg 45 år gammel inden i.

Nå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar