Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 23. juni 2012

OMG!

Schizoes are never alone
YEAH! Var lige inde på Tales of a Schizo (min anden blog) for at skrive at grunden til at jeg ikke har skrevet i et par uger, var at jeg ikke har været syg. Jeg kunne se, at det sidste indlæg var dateret den 28. maj. Jeg skrev dér, sidst jeg var syg. Ved I, hvad det betyder? JEG HAR IKKE VÆRET PSYKOTISK I EN MÅNED (næsten)!!!!! Er I klar over, hvor glad jeg er lige nu? Jeg har kun 5 dage til månedsdagen! Kan det være meget bedre - nej, det kan  det ikke! Åh, I fatter slet ikke, hvor glad og stolt jeg er. Symptomfri i en hel måned! Det er stort, det her. Det er seriøst stort. Jeg ville oprindeligt have inviteret mine svigerforældre til en kop eftermiddagskaffe for at fejre det, men jeg har besluttet mig for, at det bliver en hyggedag med René, bare os to og en lækker middag, en god gang film og bare hygge 101. Det er så fedt, altså - en freaking hel måned! (om 5 dage.)

Ud over alle grænser
Jeg har bare lyst til at stille mig op på taget af den bygning, jeg bor i, og skrige det ud til hele Køge. Jeg glæder mig som en gal til at fortælle KBJ om det, for jeg tror ikke, at han sådan helt er klar over det - vi snakkede om noget andet sidst jeg var der. Men det er stort, det her. Det er begyndelsen på lang tids symptomfrihed. Da jeg startede på Abilify i 2005, var jeg symptomfri i 3 år. Det sker også denne gang, jeg kan mærke det. Jeg kan mærke, at der er bedre tider på vej, og at jeg fremover vil få det bedre og bedre. Jeg vil ikke friste skæbnen og kaste mig ud i alt muligt - men jeg vil nyde min symptomfrihed ud over alle grænser. Det er freaking stort, det her. Jeg har sagt det 45 gange, men det bliver bare federe og federe for hver gang jeg siger det. Jeg er lykkelig lige nu. Det har jeg været i lang tid, men lige nu, hvor jeg lige har opdaget det, er jeg ekstra lykkelig. Jeg glæder mig sådan til at dele det med René, han sidder og spiller med Hansen lige nu, men han spiser sammen med mig, og så kan vi snakke om det. Mine forældre skal til aftenkaffe hos min farmor i dag, jeg har lige snakket med hende, og vi har aftalt at jeg gerne må ringe til hende for at snakke med min mor om det. Eller; jeg skal jo bare fortælle hende det, jeg behøver ikke at snakke i 45 år, men det er simpelthen bare... Wauw!

Få mig ned med nakken
Jeg flyver på en sky, jeg er 10 meter høj, og uanset hvor hårdt folk forsøger at få mig ned med nakken, vil de ikke få succes med det. "Ned med nakken" er faktisk bare at fjerne min glæde, fordi der er 5 dage til jeg rent faktisk kan fejre månedsdagen.  Men ingen kan gøre det. Ingen kan mindske min glæde og stolthed, ikke engang hvis de prøver rigtig hårdt, for jeg ved hvad det her betyder. Det er nemlig, som nævnt, ret tydeligt at der er bedre tider på vej. Det har været nogle fantastiske uger, og jeg er hundrede på, at det fortsætter sådan. Og ved I hvad? Jeg er overbevist om, at det skyldes René. Vores forhold er perfekt. Jeg mener det seriøst. P-e-r-f-e-k-t. Og ved I, hvordan det er gået til? Først og fremmest fordi jeg skred fra blog.dk - den side ødelagde alt for mig. Men også fordi Cecilie skrev en e-mail til mig, hvor hun gav mig nogle gode tips til, hvordan jeg skulle få det bedre, og hvordan mit forhold til René ville blive bedre. Det har hjulpet. Måske havde jeg fundet ud af det på egen hånd, men det kom hurtigere fordi Cecilie gav mig de gode tips. Tak for alt, hvad du har gjort, Cecilie. Hvis jeg på NOGEN måde kan hjælpe dig, må du sige til. Jeg skylder dig så meget, at jeg nok aldrig kan betale det tilbage på nogen som helst måde. Når du tænker på den hjælp, jeg ydede da du stod uden mad i en hel måned, og tænker på, at du ikke kan betale mig tilbage - så husk, at du allerede har betalt mig. På grund af dig har jeg et perfekt forhold, som jeg på ingen måde kan takke andre end dig for. Cecilie - du ved hvem du er, og du ved, at jeg elsker dig. Det gjorde jeg før, men især efter den førstehjælp du ydede, da mit forhold var ved at blive ødelagt. KYS til dig.

Glæde, lykke og perfektion
Jeg ville gerne lave en liste over folk, jeg elsker og som har hjulpet mig igennem - men hvis jeg nu skulle glemme nogen, eller udelukke nogen, der måske troede at de var med på listen, er det nok bedst at lade være med at lave en liste. Men jer, som er tæt på mig, ved at I har hjulpet, og hvis jeg kender jer ret, har ikke brug for at få jeres navn nævnt i en blog. Så jeg vil nøjes med at komme med et stort TAK, som går ud til jer alle. Også jer, som muligvis ikke læser dette indlæg. I er fantastiske, og jeg kan ikke leve uden jer. I har gjort alt, hvad I kunne for at jeg skulle få det godt, og I skal vide, at I til enhver tid kan komme til mig. 

Af hjertet tak

2 kommentarer:

  1. Du er fantastisk, Cecilie <3 Tak for alt, hvad du har gjort for mig (og René). Jeg har ikke ord for, hvad du har gjort for mig, men jeg takker dig med hver en celle i min krop.

    SvarSlet