Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 2. juni 2012

Who knows, who cares?

Nå... Det blev over midnat før jeg skriver denne sidste blog inden jeg går i seng, så teknisk set er denne blog fra lørdag. Min dejlige ven Hamid er ikke længere Guds søn, men er nu søn af Satan. Det er jo rart nok for ham, at han ved, hvor han hører til. Jeg har fået en sød e-mail, som jeg straks svarede på. Det plejer jeg som regel at gøre med det samme, for jeg plejer ikke at skulle tænke over, hvad jeg skal svare. Jeg håber at han kan lide mit svar, eftersom jeg har lagt meget i det.

I morgen kommer Anders klokken 9. Lige nu er klokken 00:45, og det er sådan, at jeg allerede godt ved nu, at jeg får kramper i morgen tidlig. Det er stort set lige meget hvad tid jeg går i seng, for kramperne kommer. Jeg ved ikke, om Anders kan tåle at se det, hvis det nu bliver et "rigtigt" epileptisk anfald. Jeg er bange for, at han ikke engang kan kapere ganske almindelige myoklonier. Dem, der gør at jeg falder og slår mig, men ikke har et decideret anfald. Bare kramper. Jeg må nok hellere holde mig i soveværelset indtil jeg er sikker på, at de er væk. Problemet er, at vi skal ned og handle - apoteket lukker klokken 13:30, og jeg SKAL have mine piller inden de lukker. Jeg har også det problem, at vi også skal ned og handle, og skal gøre det samtidig, og hvis jeg har kramper... Well, you get the picture.

Jeg glæder mig sådan til de dér hylder kommer op at hænge! Det bliver virkelig cool. Jeg har en masse bøger og cd'er, som skal op at stå på hylderne. Jeg skal godt nok først hente cd'erne, men der er plads til dem. De har fået en hel reol dedikeret kun til dem. Yeah.

Men: Det var nok for nu. Klokken er næsten 1, og jeg har stadig lidt, der skal ordnes. Øv. Men jeg har haft hele dagen til det. Jeg har selv valgt det. Men jeg kommer ikke tidligt nok op i morgen til at jeg gøre det inden Anders kommer. For der er jo andre ting (kramper) at tænke på.  I øvrigt tager vi toget til Neu.Amb., for det er mandag, og der er svigermor i aktivitetscenteret.  Men Roskilde hospital ligger lige ved siden af  Roskilde station - det er faktisk nemmere at tage toget, for så skal vi ikke bruge 2 timer på at finde et sted at parkere. Super! Nu vil jeg foretage mig et eller andet, jeg har ikke regnet ud, hvad det skal være, og måske bliver jeg bare siddende her. Hvem ved?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar